STEAUA VIKTORIA PLZEN. Dică, nervos la conferinţa de presă: „Ce să fac, să îi bat pe jucători?”

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Nicolae Dică, antrenorul celor de la STEAUA, a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul cu VIKTORIA PLZEN, de joi, din Europa League. Partida STEAUA VIKTORIA PLZEN începe la ora 22:05 şi se joacă pe Arena Naţională. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit în direct STEAUA VIKTORIA PLZEN.

13 sept. 2017, 10:19
STEAUA VIKTORIA PLZEN. Dică, nervos la conferinţa de presă: „Ce să fac, să îi bat pe jucători?”

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Nicolae Dică a ridicat tonul când a fost întrebat despre gestionarea vestiarului. De asemenea, și-a asumat personal excluderea din lot a lui Gabi Enache, deși patronul dăduse ordinul în urmă cu câteva zile.  „Se tot vorbeşte despre asta. Eu comunic foarte mult cu jucătorii. Toată lumea zice să fiu mai dur. Ce să fac? Să intru în vestiar şi să îi bat pe jucători? Să vă spun că am spart o tablă în vestiar? Că am aruncat o sticlă? Să văd zic ce fac la pauză? Lumea trebuie să înţeleagă că aşa sunt eu. Eu vorbesc foarte mult cu jucătorii. Poate la alte echipe merge altfel. Noi suntem în grupele Europa League şi la 4 puncte de CFR Cluj. Da, puteam mai mult în campionat, dar suntem în obiectiv. Nu avem o problemă mare acum”, a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă de dinaintea meciului STEAUA VIKTORIA PLZEN.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Nicolae Dică a lăsat să se înţeleagă că el l-a scos din lot pe Gabi Enache, deşi luni, Gigi Becali cerea ca fatbalistul să mai joace la echipa roş-albastră. „Enache nu face parte din lot pentru meciul Plzen. Am avut de ales între mai mulţi fundaşi şi am decis ca pentru acest meci să nu mizez pe Enache”, a spus Dică. „M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva. Păi, lasă că o să stai tu la echipa la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezervă lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi”, a spus Gigi Becali, acum două zile.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. „Întâlnim un adversar pe care îl cunoaştem foarte  bine. Suntem singurii care i-am învins în cele 10 meciuri. Ne aşteptă un meci foarte greu. Au jucători care pot face diferenţa. Sunt buni pe contraatac şi au jucători rapizi pe benzi. Cred că vom putea trece peste eşecul de la meciul cu Viitorul. În ultimul meci cu ei, au marcat două goluri după două greşeli. Acum formează o echipă mai bună. Au revenit jucătorii care aveau probleme. De aceea spun că Plzen e o echipă mai puternică. Dar şi noi suntem mai buni. Şansele sunt egale, suntem echipe de valori egale”, a adăugat Dică despre STEAUA VIKTORIA PLZEN.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Partida STEAUA VIKTORIA PLZEN se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit în direct STEAUA VIKTORIA PLZEN.