STEAUA – VOLUNTARI 2-1: Debut cu emoţii pentru Dică

FCSB a învins FC Voluntari, scor 2-1, în prima etapă a Ligii I; Golul victoriei a fost marcat în minutele de prelungire.

RomaniaTV.net
16 iul. 2017, 16:30
STEAUA – VOLUNTARI 2-1: Debut cu emoţii pentru Dică

STEAUA – VOLUNTARI 2-1. Echipa FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, în prima etapă a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Dennis Man, în minutul 90+2.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’34 din penalti şi Man ’90+2, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bălan, în minutul 55.

1-0: Budescu a transformat penaltiul acordat de arbitrul George Găman pentru faultul în careu comis de Balauru asupra lui Tănase.

1-1: Marinescu i-a pasat pe culoar lui Bălan şi acesta a înscris cu un şut din prima de la 11 metri.

2-1: De Amorim a centrat din partea stângă, Teixeira a recentrat cu capul şi Man a adus victoria cu o ovitură de cap de la 6 metri.

 

Echipele de start:

  • FCSB: FCSB: Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Popescu, Pintilii –  Man, Budescu, Tănase – Gnohere
  • RezerveRezerve: Stăncioiu, Alibec, Momcilovic, Achim, D. Benzar, De Amorim, Teixeira
  • FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte – Rauta, Lazar – Deac, Marinescu, Olteanu – Balan
  • Rezerve: Petrariu, Tabacariu, Popadiuc, Capatana, Parcalabu, Ivanovici, Tudorie

STEAUA – VOLUNTARI LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT DOLCE SPORT: FCSB, într-o nouă prezentare, atât cromatică (echipa va evolua diseară în noul echipament) cât și de componență, își propune să înceapă cum se cuvine sezonul pentru a nu mai păți precum în sezonul trecut când a ratat la ”mustață” titlul de campioană. Obiectivul pe termen scurt este calificarea într-o grupă europeană (Champions League sau Europa League), dar Dică vrea și primele trei puncte, mai ales că Dinamo și CS U Craiova, rivale la cununa cu lauri, au pornit sezonul 100 din Liga 1 cu victorii lejere.

Tehnicianul, aflat la 37 de ani și practic la debut ca principal pe banca roș-albaștrilor – a mai fost interimar o etapă după ce Rădoi a plecat de la Steaua -, va trimite diseară pe teren toți jucătorii pe care-i are în formă în acest moment, conform informațiilor de ultimă oră. Sigur că mai pot interveni surprize, cum ar fi titularizarea lui Alibec, dar forma lui Gnohere practic îl obligă pe tehnician să mizeze de la început pe francez.

În primul 11 va fi introdus și Enache, refăcut la timp după accidentarea suferită în ultimul amical al verii, 0-2 cu Oostende. În rest, echipa tip din această vară.

FCSB, posibil 11: Fl. Niță – Enache, Bălașa, Larie, J. Morais – Ov. Popescu, Pintilii – D, Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere
Antrenor: Nicolae Dică.

De partea cealaltă, Claudiu Niculescu speră să poată trimite în teren tot ce are mai bun. Cu un moral foarte bun, după ce FC Voluntari a câștigat două trofee în mai puțin de două luni, cel mai recent fiind Supercupa cu FC Viitorul, scor 1-0, ilfovenii nu vin pe cel mai frumos stadion al țării cu capul la tăiere. Voluntari a mai blocat o dată Steaua, așa că elevii lui Niculescu ar dori acum repetarea isprăvii din sezonul trecut.

FC Voluntari, posibil 11: Balauru – Maftei, I. Balaur, M. Popescu, Acsinte – Lazăr, Răuță – G. Deac. L. Marinescu, Olteanu – Ad. Bălan
Antrenor: Claudiu Niculescu

FCSB se pregătește de primul meci oficial al sezonului, cel cu FC Voluntari, unul care este tratat cu foarte mare atenție de către actualul staff al echipei.

Cu achizițiile, dar mai ales investițiile acestei veri, Gigi Becali nici nu concepe ca roș-albaștrii să nu câștige campionatul la pas. „Vom fi campioni cu 10-15 puncte avans! În rest, va fi mare bătaie pentru locul al doilea”, s-a lăudat finanțatorul, zilele trecute, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea „Fotbal Club”.

STEAUA – VOLUNTARI LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT DOLCE SPORT: 
Indirect, Nicolae Dică a ținut să-i transmită un mesaj lui Becali, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului de pe „Arena Națională”.

„Nu văd că noi am fi favoriți. La campionat ne vom bate noi, CFR, Dinamo, Viitorul, Craiova. S-au mai dat declarații în care s-a spus că Steaua e favorită să câștige campionatul la 10-15 puncte…. Nu, eu spun că trebuie să muncim, să luăm meci cu meci și sper ca la final noi să fim campioni.

Dar, asta nu înseamnă că suntem de acum campioni. Și anul trecut s-a spus asta și nu s-a reușit! Important este să fim uniți și să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Dică.

Partida dintre FCSB și Voluntari se va disputa duminică, 16 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

„Care forță? Că l-au luat doar pe Hoban, Silviu Lung jr va merge însă la Șumudică. E clar că ne vom bate cu CFR Cluj, pentru că acolo este Dan Petrescu, un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Petrescu este un antrenor care face, cum se spune, din rahat bici.

Însă, CFR, Dinamo, Viitorul, Craiova, toți, se vor bate pentru locul doi. Va fi mare bătaie pe locul doi!”, a spus Becali, la Digi Sport.