STEAUA vs CSU CRAIOVA LIVE VIDEO

STEAUA vs CSU CRAIOVA LIVE VIDEO de la ora 21.00.

RomaniaTV.net
02 aug. 2014, 17:35
STEAUA vs CSU CRAIOVA LIVE VIDEO

STEAUA vs CSU CRAIOVA LIVE VIDEO Derby-ul etapei a doua este programat sâmbătă, de la ora 21.00, în Ghencea, între Steaua și CS Universitatea Craiova. Din păcate, disputa nu poate fi urmărită de fani de la fața locului, din cauza suspendării de două etape al terenului campioanei, în urma unor incidente provocate de suporterii steliști la meciul cu Oțelul, ultimul al sezonului.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO AICI

Roș-albaștrii vin după un joc modest rău de tot cu Aktobe (2-2), în preliminariile Ligii Campionilor, însă cel mai important, sunt rupți de oboseală după groaza de ore pierdute pe drumul în și dinspre Kazahstan. Practic, Tănase și colegii săi au aterizat joi dimineață la București, iar partida contra Științei este programată la distanţă de doar două zile și jumătate. De asta vor să profite la maxim juveții, care se gândesc să dea lovitura în Ghencea. “O să facem faţă Stelei, suntem pregătiţi pentru toate bătăliile, indiferent că este vorba de Steaua sau de altă echipă. În Ghencea nu va fi un meci uşor, dar nu avem ce pierde, mergem să jucăm fotbal și să scoatem puncte. Mai presus de rezultat, le cer jucătorilor mei evoluţie. Pentru că evoluţia aduce automat puncte“, spune antrenorul lui CSU, Ionel Gane.

STEAUA vs CSU CRAIOVA LIVE VIDEO, Gâlcă își odihnește titularii

Tehnicianul Stelei se gândește să-și menajeze pentru meciul de sâmbătă seară mai mulți titulari în vederea returului de săptămâna viitoare cu Aktobe, care se anunță unul de foc. Astfel, Pârvulescu, Neagu, Stanciu, Vâlceanu și Iancu ar putea fi aruncați în luptă încă din primul minut, în timp ce Varela, Latovlevici, Tănase, Adi Popa și Keșeru nu vor intra în teren decât doar dacă este imperios necesar.

STEAUA vs CSU CRAIOVA LIVE VIDEO Sânmărtean, iertat

Gestul lipsit total de fair-play al lui Sânmărtean de la meciul cu Stromgoset, acela de a părăsi terenul fără a-și saluta antrenorul, staff-ul și coechipierii de pe bancă în momentul în care a fost schimbat, l-a costat pe capriciosul mijlocaș. Gâlcă l-a pedepsit ținându-l rezervă la meciul cu Aktobe, însă, cel mai probabil, el va fi iertat și va intra titular contra Craiovei.