STEAUA, victorie înainte de Supercupă. 3-2 cu Qarabagh

Steaua a câștigat cu 3-2, vineri, meciul amical cu FK Qarabagh, campioana Azerbaidjanului, disputat în cantonamentul din Austria.

03 iul. 2015, 18:22
STEAUA, victorie înainte de Supercupă. 3-2 cu Qarabagh

Steaua a deschis rapid scorul, prin Gabi Iancu. Stanciu a șutat de la 12 metri, portarul a respins în față, iar Iancu a fost atent și a împins mingea în plasă. După reușita Stelei din minutul 2 a urmat cea a azerilor, în minutul 6. Reynaldo Silva a primit o minge în careul Stelei și a înscris cu un șut pe jos.

Steaua a trecut din nou în avantaj în minutul 57, cînd Tudorie a înscris din fața porții. Cînd mai erau doar 5 minute din meci azerii au egalat din nou.

Vlad Mihalcea, tînărul de doar 16 ani, a adus victoria Stelei la ultima fază. Pentru campioana Românei urmează meciul de miercuri, din Supercupa României, împotriva lui ASA.

Mirel Rădoi a aliniat echipa: Cojocaru (Fl. Niță, 46) — Râpă (Luchin, 46), Papp, Varela (Tamaș, 46), Guilherme (Toșca, 46) — Muniru (Tahar, 74), I. Neagu (Breeveld, 62) — Ad. Popa (Tudorie, 16; Târnovan, 85), N. Stanciu (Mihalcea, 62), Chipciu (Enceanu, 74) — Iancu (Grădinaru, 46).