Ştefan Atârgoviţoae, puştiul care uimit Italia, a revenit la şcoală. Vezi ce cadou i-au dat colegii

Copilul care acum aproape două săptămâni a câştigat trofeul emisiunii-concurs „Ti lascio una canzone” din Italia, Ştefan Atârgoviţoae s-a întors la şcoală în Iaşi. Colegii lui i-au luat cadou un urs mare de pluş şi i-au cântat „La mulţi ani!”, scrie ziaruldeiasi.ro.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 21:10
Ştefan Atârgoviţoae, puştiul care uimit Italia, a revenit la şcoală. Vezi ce cadou i-au dat colegii

Italienii, tura asta, nu au mai ţinut cont de faptul că sunt român, adică m-au votat chiar dacă sunt român. A fost o experienţă extraordinară să cânt cu o orchestră atât de mare şi să fie dirijată acea orchestră de maestrul Leonardo de Amicis. Ca spectacol de televiziune, faţă de ceea ce este la noi în ţară, «Ti lascio una canzone» are un nivel mult mai înalt”, a spus Ştefan, pentru ziaruldeiasi.ro.

Recunoscut de măicuţe la Vatican

Pentru succesul obţinut, micul artist ieşean a fost felicitat de sute de italieni. „În zilele libere care au urmat finalei, am fost în Piaţa din Vatican şi acolo m-a recunoscut un grup întreg de măicuţe. Toate au început să mă tragă de obraji şi să zică în italiană «ăsta-i Ştefan, ăsta-i Ştefan!». Apoi au început să cânte cu mine şi mi-au spus că s-au rugat pentru mine ca să câştig„, a povestit Ştefan.