Ştefan Bănică cheamă românii la vot. Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani

Artistul Ștefan Bănică îndeamnă românii să iasă la vot şi lansează un atac la adresa PSD, afirmând că aceasta este "cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani". El îi îndeamnă pe oameni să voteze, spunând că "e ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos - măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat".

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 14:01
Ştefan Bănică cheamă românii la vot. Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani

„Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!”, a spus Ștefan Bănică, într-un interviu pentru Pagina de Media.

El spune că aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. „Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”.

La un spectacol dedicat zilei de 8 martie, Ștefan Bănică a spus, înainte de una dintre piesele sale: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”. El a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.


loading...