Ştefan BĂNICĂ JR nu va mai prezenta „DANSEZ PENTRU TINE”. Vezi cine îi va lua LOCUL

Ştefan Bănică jr nu va mai prezenta emisiunea Dansez pentru tine, după recalcularea bugetului la PRO TV. Deşi s-a zvonit chiar că şi show-ul va fi scos din grilă, boşii din PRO s-au gândit să-i mai dea o şansă, însă cu o gazdă mai puţin costisitoare.

RomaniaTV.net
12 apr. 2014, 14:37
Ştefan BĂNICĂ JR nu va mai prezenta „DANSEZ PENTRU TINE”. Vezi cine îi va lua LOCUL

Dacă iubitorii emisiunii „Dansez pentru tine” s-au obişnuit să fie întâmpinaţi în ringul visurilor de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică jr, se pare că acesta din urmă, care avea venituri colosale din prezentarea show-ului, a fost pus pe liber. Conform tabu. ro, Victor Slav va fi cel care îl înlocuieşte pe trubadur, cel puţin în ediţia specială care se anunţă de Paşte.

Ştefan Bănică, salariu fabulos la PRO TV

Potrivit surselor din interiorul televiziunii, producătorii au deja vedetele care vor face parte din proiect. Astfel, în ringul visurilor vor evolua Cabral, Giani Kiriţă, Jean de la Craiova şi Vica Blochina. Noutatea este că fiecare va avea ca partener de dans propriul copil, aşa că la Buftea repetiţiile sunt în toi, concurenţii străduindu-se să înveţe paşii pentru două stiluri de dans.


loading...
Partenerii noștri