DURERE fără margini pentru Ştefan Bănică Junior. Mesaj SFÂŞIETOR pe Facebook

Ştefan Bănică Jr. l-a comemorat, marţi, pe tatăl său, celebrul actor Ştefan Bănică, trecut în nefiinţă în urmă cu 19 ani, într-o zi de 27 mai.

27 mai 2014, 19:43

Mi-e greu sa cred ca astazi, 27 mai, se implinesc 19 ani de cand tatal meu, marele actor Stefan Banica, a trecut in nefiinta. Le multumesc tuturor publicatiilor si oamenilor care isi amintesc de el, dar, pentru o informare corecta, as vrea sa retineti ca 27 mai este ziua in care a murit, nu 26 mai. Spun lucrul asta pentru ca nu e prima data cand e publicata gresit data. Dar, pana la urma, cel mai important este sa ramana in sufletele si amintirea voastra. A fost un om care si-a adorat publicul. Chiar daca au trecut 19 ani, il simt alaturi in fiecare moment important al vietii mele. Te iubesc, tata!„, a scris pe Facebook Ştefan Bănică Jr. despre tatăl său.

Ştefan Bănică s-a născut pe 11 noiembrie 1933, în Călăraşi. A fost o personalitate artistică de mare anvergură – actor de teatru şi film şi cântăreţ – care a realizat un cuplu comic de excepţie alături de Stela Popescu.

Citeşte şi: Lavinia Pârva se pregăteşte să-i facă un copil lui Bănică jr.