Ştefan Bănică Jr. are un mare regret. Ce ar fi vrut să facă artistul şi nu a apucat

Ştefan Bănică Junior a vorbit cu sinceritate despre perioada copilăriei şi când s-a născut pasiunea pentru muzică, pentru scenă şi oamenii cărora le cântă de zeci de ani. Fiul celebrului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu a mărturisit şi care e cel mai mare regret. După aproape 30 de ani încă nu a uitat că nu a făcut acel lucru, pe care trebuia să-l facă în tinereţe.

RomaniaTV.net
11 aug. 2016, 08:50
Ştefan Bănică Jr. are un mare regret. Ce ar fi vrut să facă artistul şi nu a apucat

„Rock’n roll-ul pentru mine înseamnă bucuria de a cânta. Dincolo de cuvinte, e importantă starea, ce transmiți. (…) Până la cinci ani nu eram hotărât, voiam să aleg trei profesii: clovn, polițist și actor. După ce mi-am dat seama că primele două seamănă între ele, m-am decis să mă fac actor, și de la 5 ani nu am avut niciun fel de alt gând. (…) Muzica a venit mai târziu. (…) Muzica a venit în completarea actoriei, dar la 14 ani eram deja injectat cu sindromul Beatles și apoi rock’n roll, care este pentru mine o stare de spirit care nu va muri niciodată”, a declarat Ştefan Bănică, potrivit spynews.ro

Citeşte şi Ştefan Bănică jr. concediat de Antena 1. Vedeta care îl va înlocui la X Factor

Filmele reprezintă una dintre multele pasiuni ale artistului

„Ai mei m-au dat la școală la 5 ani și 11 luni, eu fiind născut în octombrie… și bine au făcut, țin minte că mama a vrut să mă dea la o școală de muzică … n-avem. Eu am un mic cinema acasă, recunosc că mi-am dorit lucrul ăsta și, în timp, am reușit. Am văzut cam toate filmele și mă impresionează că mai toate sunt subiecte reale. Am văzut multe filme bune… În România, în schimb, filmele se vând prost. E trist să văd „Liceenii” de multe ori pe an la tv. (…) Avem actori talentați, avem oameni de valoare, nu prea știm să îi prețuim , dar de avut îi avem. Am un singur mare regret. E un rol pe care trebuia să-l joc la vremea lui şi, din păcate, nu l-am jucat. Totdeauna mi-au plăcut tinerii furioşi. „Priveşte înapoi cu mânie” de John Osborne. – priveşte un rol pe care trebuia să-l joc la 20 şi ceva de ani. (…) categorii diferite. Am jucat și sunt o grămadă de provocări în teatru.”, a mai mărturisit celebrul artist.

Citeşte şi Lavinia Pârva, vacanţă fără Ştefan Bănică

Ştefan Bănică Junior are 48 de ani şi e tată de băiat şi fată – Radu Ştefan şi Violeta.