Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva, vacanţă de lux în Bulgaria. La ce hotel stau şi cât costă o noapte de cazare

A venit vara, iar Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. au reuşit să-şi întrerupă activităţile artistice pentru o perioadă scurtă şi să plece într-o vacanţă în doi.

03 aug. 2022, 19:24

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. şi-au rezervat câteva zile libere ca să-şi reîncarce bateriile. Nu ştim dacă au plecat doar ei doi sau l-au luat şi pe fiul lor, Alexandru, însă cert e că se distrează de minune. Dacă la începutul anului au ales Maldive, o destinaţie exotică, în această vară cei doi au ales o destinaţie mai aproape de casă, şi anume Bulgaria. S-au cazat la un resort de lux all inclusive, de cinci stele, din oraşul Obzor, unde au toate condiţiile.

Lavinia Pârva le-a arătat fanilor de pe reţelele sociale cum se distrează în vacanţă. Artista merge zilnic la piscină şi stă la soare pe plaja privată a resortului. „Am ales pentru această vară o destinație perfectă, la HVD Reina del Mar, vacanță plănuită în amănunt. Îmi place totul: piscinele exterioare, atât pentru adulți, cât și pentru copii, spa cu piscină interioară, cele mai bune si diversificate feluri de mâncare și deserturi, seara aveam program artistic și pentru copii, în incinta complexului”, a scris Lavinia pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Cât costă o noapte de cazare la hotelul unde s-au cazat Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr.

Hotelul la care stau cei doi artişti e dotat cu trei piscine pentru adulţi, din care una e încălzită, şi una e pentru tineri. Mai mult, complexul are şi plajă privată cu umbrele şi şezlonguri gratuite. E dotat cu restaurant, parcare gratuită, spa şi centru de wellness.

Desigur, la astfel de condiţii şi preţurile sunt pe măsură. O cameră dublă cu vedere la parc, pentru două persoane, costă 1.974 de lei pe noapte, iar pentru trei persoane 2.665 de lei. Familiile cu doi copii pot beneficia de o cameră dublă cu vedere la parc la preţul de 2.545 de lei pe noapte.

Citeşte şi Lavinia Pîrva, replică răutăcioasă pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau îți lipsește ceva”. Reacția neașteptată a prezentatoarei tv

Citeşte şi Lavinia Pîrva dezvăluie secretul siluetei sale. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme după naștere și să se mențină