Lavinia Pîrva dezvăluie secretul siluetei sale. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme după naștere și să se mențină

Lavinia Pîrva are o siluetă de invidiat. A slăbit foarte mult după ce a născut, iar acum arată impecabil.

14 iun. 2022, 10:24
Lavinia Pîrva dezvăluie secretul siluetei sale. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme după naștere și să se mențină

Lavinia Pîrva a avut multă ambiție ca să reușească să dea jos 30 de kilograme, iar acum are un stil de viață sănătos și se menține. E drept că nu a fost ușor, artista a făcut și mult sport ca să arate astfel.

Cântăreața a mărturisit ce a făcut exact ca să slăbească și să se mențină. Sportul, grija la ce mănâncă și hidratarea sunt principalele lucruri care au ajutat-o în lupta cu kilogramele în plus. Mai mult, ea a dezvăluit că încearcă să nu mănânce seara.

‘’Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare’’, a povestit Lavinia Pîrva la emisiunea ‘’Vorbește Lumea’’.

Dieta cu care Lavinia Pârva a dat patru kilograme într-o lună. Ce a mâncat solista zilnic

La doar un an după ce a dat naștere fiului său și al lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva a decis să slăbească câteva kilograme pentru a ajunge la o siluetă de invidiat. A ținut și o dietă cu care a dat jos 4 kilograme într-o lună.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu. Așa arată programul meu pentru o săptămână. #Dietă #PlandeDietă”, spunea Lavinia Pîrva, în descrierea unei postări de pe contul personal de Instagram.

Citește și Ștefan Bănică, dezvăluiri incredibile despre relația cu Lavinia Pârva, după scandalul cu Irina Fodor: „Avem nevoie de spațiu, de libertate”