Ştefan Bănică, surprins de mână cu o altă femeie

Ştefan Bănică jr este într-o formă maximă şi a arătat spectatorilor care au fost la concertele lui de Crăciun, susţinute pe 13,14 şi 15 decembrie. Atunci, fostul soţ al Andreei Marin a urcat pe scenă alături de diverşi invitaţi, inclusiv cu sexoasa Sore, pe care a ţinut-o de mână în timp ce au cântat.

20 dec. 2013, 11:31
Ştefan Bănică, surprins de mână cu o altă femeie

Ştefan Bănică jr a urcat pe scena de la Sala Palatului şi a avut câţiva invitaţi de marcă, printre care şi Cristi Minculescu sau Sore. Cu aceasta din urmă, solistul a interpretat o melodie emoţionantă, în timpul căreia s-au ţinut de mână, în faţa spectatorilor.

Cei care nu au ajuns la show-urile cântăreţului, vor avea ocazia să le vadă de Crăciun, de la ora 23.30, telespectatorii Pro Tv primesc în dar concertul extraordinar de Crăciun „Alerg printre stele”, susţinut de artist la Sala Palatului.

Timp de o oră şi jumătate, românii vor simţi prin toţi porii atmosfera incendiară a celui mai aşteptat concert al anului. De 12 ani, artistul respectă tradiţia concertelor sale extraordinare de Crăciun, de la Sala Palatului, o performanţă unică a unui artist român.

De peste un deceniu, concertele de Crăciun Ştefan Bănică reprezintă un mod tradiţional de intră în atmosfera de poveste a Crăciunului şi un eveniment-reper pentru luna decembrie.

„Cântecele de Crăciun înseamnă pentru mine emoţie şi legătură cu ce e mai curat în suflet. Va doresc să fiţi sănătoşi şi să petreceţi

Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie şi muzică în suflet!”, a declarat Ştefan Bănică în prag de sărbători. Pentru spectacolele de Crăciun „Alerg printre stele”, Ştefan Bănică a pregătit momente inedite, cu invitaţi speciali-surpriză, o nouă abordare, modernă şi foarte spectaculoasă de scenografie şi proiecţie video, o desfăşurare impresionantă de forţe, muzicieni de excepţie, decoruri impresionante, lumini, grafică, dansatori toate, parte a celui mai aşteptat eveniment muzical al lunii decembrie.

Cu mii de concerte în întreagă ţară, peste 240.000 spectatori doar la show-rile sale de Crăciun, 48 de concerte de Crăciun «sold out» la Sala Palatului, prezentatorul emisiunii „Dansez pentru ţine”, de la Pro Tv este unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi artişti din România. 

Sursa: libertatea.ro