Ştefan Mandachi, cel care a construit primul METRU de autostradă din Moldova, un nou plan inedit: Vom începe pregătirile

Ştefan Mandachi, patronul de restaurante devenit peste nopate vedetă, după ce a construit primul metru de autostradă din Moldova, eveniment care a dus la un protest naţional în data de 15 martie şi a generat un fenomen naţional, are un nou plan inedit de a atrage atenţia cu privire nevoia de drumuri mai bune în România.

RomaniaTV.net
17 apr. 2019, 07:26
Ştefan Mandachi, cel care a construit primul METRU de autostradă din Moldova, un nou plan inedit: Vom începe pregătirile

Ştefan Mandachi spune acum că vrea să facă un documentar despre morţii de pe şoselele din România.

Împreună cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experți) lucrăm la un proiect nou.

Vom începe pregătirile pentru un film documentar de lungmetraj care are că teme:

– tragediile care se repetă în România de 30 ani din cauza accidentelor rutiere și a nesimțirii celor care au condus România
– zona de confort și nepăsare a românilor
– importantă unui pas mic de furnică pentru o țară întreagă
– reactivarea conștiinței românilor
– corupția și politicul care contaminează curajul oamenilor„, anunţă pe Facebook Ştefan Mandachi.

El vrea să le ia interviuri oamenilor politicienilor, dar şi altor voci din societate, care fie l-au susţinut, fie l-au criticat.

Va urmă o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a încerca să depistăm cine sunt vinovații pentru moartea a 2.000 oameni anual (mulți nevinovați) . Cu siguranță, știu ei mai bine cine sunt vinovații.

Asta nu înseamnă că îmi voi încalcă promisiunea că nu voi face politică vreodată în această viață.

Un film documentar înseamnă DOCUMENTARE, de aceea este ilogic să excludem din cercetare oameni politici.„Aștept cât mai multe sugestii din partea voastră. Mă interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau și-au distrus viețile din cauza drumurilor dezastruoase.

Aștept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locații, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situații absurde, cu care sunt sigur că va confruntați mulți dintre voi.

Ai fost la un pas să-ți pierzi viață tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel îți cunoaștem povestea și o ducem mai departe.

Noi facem filmul! Împreună. #șieu #situ #sinoi„, conchide Mandachi.

Postarea lui Mandachi a adunat până acum peste 2.500 de like-uri, 180 comentarii şi 250 de distribuiri pe Facebook.