Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #şîeu, dă din nou lovitura. Ce intenţionează să facă omul de afaceri. "Am rămas mască"

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2019 08:39 // Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2019 08:39 // Sursa: romaniatv.net

Ştefan Mandachi, cunoscut pentru protestul #șîeu și pentru că a "construit" primul metru de autostradă din Moldova, a postat pe contul de Facebook o poză din Islanda, țara în care se înregistrează foarte puţine accidente rutiere, în contextul tragicelor accidente care au avut loc la noi în ţară în ultimele zile.

Foto: digi24.ro

În Islanda au murit 4 oameni în accidente rutiere într-un an întreg, scrie digi24.ro. Astfel, Ştefan Mandachi a povestit că a văzut în Islanda panoul cu o cruce în care era scris numărul 4 și cu două mașini tamponate deasupra lui.

Citeşte şi Ştefan Mandachi lansează o nouă provocare: De data asta, NU mai sta 15 minute!Atât îţi ia să ajungi de acăsucă până la secţia de votare

„Nu m-a impactat faptul că am văzut două mașini răsturnate, pentru că sunt obișnuit cu ce se întâmpla pe străzile din România, dar am întrebat ghidul ce reprezintă cifra 4. Am rămas mască când am auzit că 4 reprezintă numărul de morți înregistrați într-un an întreg în Islanda", a spus Ștefan Mandachi.

„Mi se pare inexplicabil și de o ipocrizie ieșită din comun, în contextul din România, când se moare pe străzi, că miniștrii Transporturilor transmit condoleanțe și găsesc vinovați și instituie măsuri sancționatorii, dar nimeni nu vorbește despre drumuri. Și măcar astăzi era cazul să se discute și despre situația drumurilor. Asta nu înseamnă că șoferul TIR-ului nu a fost vinovat, dar pe lângă vinovăția lui trebuia adusă în discuție și vinovăția celor care ar fi trebuit să construiască o autostradă în zona respectivă", a mai spus omul de afaceri.

Ştefan Mandachi a spus că pregătește un film documentar dedicat lipsei infrastructurii din România, precum și accidentelor grave care se petrec la noi în țară. Filmul ar trebui să fie gata până la sfârşitul lui 2019.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H