Ştefan Mandachi vrea să fie voluntar la Spitalul Judeţean Suceava, în lupta cu noul coronavirus. „Este nevoie de oameni”

Ştefan Mandachi, antreprenorul cunoscut pentru campania #șîeu, prin care milita pentru autostrada Moldovei, a declarat, joi, la România TV, că se oferă voluntar pentru a ajuta medicii de la Spitalul Judeţean Suceava care a devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din ţară. 

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 19:30
Ştefan Mandachi vrea să fie voluntar la Spitalul Judeţean Suceava, în lupta cu noul coronavirus. „Este nevoie de oameni”

În cadrul emisiunii „Punctul culminant”, Ştefan Mandachi i-a spus jurnalistului Victor Ciutacu faptul că din primii centimetri vânduţi din metrul de autostradă a reuşit să cumpere mai multe ventilatoare necesare Spitalului Judeţean Suceava.

„Am lansat o comandă de 30 de ventilatoare către un producător din America. Ventilatoare de câteva sute de mii de euro”, a declarat Ştefan Mandachi, la România TV.

Mandachi a explicat că ventilatoarele ar urma să ajungă în România în luna mai. Mai mult, antreprenorul sucevean a anunţat că, până acum, a reuşit să strângă 650.000 de euro prin campania sa de strângere de fonduri care vor merge către Curtea Roşie Suceva.

Ştefan Mandachi îşi vinde metrul de autostradă. Banii vor fi donaţi către Crucea Roşie Suceava

Totodată, Mandachi a spus că medicii şi asistenţii de la Spitalul Judeţean Suceava trebuie ajutaţi în lupta cu epidemia generată de noul coronavirus.

„Sunt voluntari în spital. Avem nevoie de voluntari. Mă ofer să merg şi eu voluntar în spitalul de la Suceava. Este nevoie de oameni. Este o procedură mai greoaie prin care prefectul trebuie să aprobe”, a spus Ştefan Mandachi.

Ştefan Mandachi s-a testat pentru coronavirus

„În momentul în care am pus pe Facebook că ofer hotelul gratuit, au intervenit mii de commenturi pe FB. Unii au spus că am intrat în contact cu persoane posibil contaminate. M-am dus la DSP, mi-am făcut testul şi a ieşit negativ”, a afirmat antreprenorul din Suceava.