Ştefan Popa Popas: „Am fost în moarte clinică”

Celebrul artist Ştefan Popa Popas a vorbit despre o experienţă ciudată pe care a trăit-o: moartea clinică. El este considerat, de 17 ani, cel mai rapid caricaturist din lume, dar revelația talentului pe care îl are i-a venit după șocantul eveniment.

02 iun. 2015, 14:14
Ştefan Popa Popas: „Am fost în moarte clinică”

Ştefan Popa Popas este unul dintre eroii emisiunii Iulianei Marciuc, “Destine ca-n filme” de la TVR 2, de luni (2 iunie). Celebrul caricaturist vorbeşte despre experienţa senzațională pe care a trăit-o: moartea clinică.

 La vârsta de cinci ani, Ştefan Popa Popas a început să deseneze pe feţe de masă şi perdele. Avea doar 20 de ani, când a făcut un Tratat de parapsihologie a portretului uman, scos de Interpol, singurul curs de specialitate care circulă în toată lumea. Chiar dacă desenează din copilărie, revelaţia a avut-o în urma unei morţi clinice, când şi-am dat seama că menirea sa pe pământ a fost să multiplice talentul pe care i l-a hărăzit Dumnezeu, scrie Click.

Departe de lume: Mărturia ŞOCANTĂ a unei femei MOARTE timp de 45 de minute

Aşa a înfiinţat “Popa’s Academy”, şcoala care a scos sute de campioni. Apreciat pe toate meridianele lumii, Ştefan Popa Popas a rămas în România, deoarece a considerat că partea materială vine dupa cea spirituală.

 „Am avut experienţa morţii clinice. Încercam să văd ce este mai departe de lumina aia albastră din tunel.  Am fost trimis înapoi, ştiu de ce am fost retrimis: să-mi multiplic talentul, lucru pe care îl fac cu elevii mei”, a mărturisit caricaturistul în interviul pe care l-a acordat pentru “Destine ca-n filme”.