Ştefan Radu, despre revenirea la echipa naţională. Ce mesaj i-a transmis lui Cosmin Contra

Cosmin Contra, noul selecţioner al echipei naţionale, a declarat că va merge la Roma să încerce să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la prima reprezentantivă.

29 sept. 2017, 06:48
Ştefan Radu, despre revenirea la echipa naţională. Ce mesaj i-a transmis lui Cosmin Contra

Ştefan Radu, din 2008 la Lazio Roma, a vorbit după declaraţiile lui Cosmin Contra pentru GSP şi anunţă public decizia pe care a luat-o în privinţa revenirii sale sub tricolor.

ADIO, NAŢIONALĂ. Ştefan Radu nu vrea să mai joace pentru ROMÂNIA

„Îl aştept cu plăcere la o cafea pe Contra, însă la lot nu mă întorc! Credeam că lucrurile sunt definitiv lămurite! Nu există varianta să mai joc vreodată la echipa naţională. Ce-am decis rămâne bătut în cuie, nu dau înapoi. E categoric, e ferm. Are rost să repet?

Ei bine, am simţit încă de atunci, când mă sâcâiau accidentările, că nu pot face faţă cu succes pe două fronturi, la Lazio şi la naţională. Atât şi nimic mai mult. N-am vrut să mă păcălesc pe mine, nici să-i înşel pe suporteri. Aşa am simţit atunci, aşa simt şi azi.

Am citit undeva cum a justificat domnul Mircea Lucescu refuzul de a antrena România. Mi-a plăcut. A afirmat că, la o adică, preferă să fie înjurat de străini, nu de ai lui. La fel gândesc şi eu”, a declarat Ştefan Radu.