Ştefan Radu îşi vinde vila din Tunari pentru 350.000 de euro. Dotări de lux FOTO

Ştefan Radu, 31 de ani, este unul dintre căpitanii lui Lazio şi are o cotă excelentă în Italia. Fotbalistul pare decis să se stabilească la Roma, motiv pentru care a scos la vânzare vila de lux din Tunari, pentru care cere 350.000 de euro.

RomaniaTV.net
07 mai 2018, 11:45

Stefan Radu a scos la vanzare vila complet mobilata amplasata in Tunari, cu 400 de metri patrati locuibili, pe care doreste 350.000 de euro.

Ştefan Radu a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care refuză NAŢIONALA

Iata cum suna anuntul postat pe un site de imobiliare:

„Vila P+1+2R, construita pe un lot de teren de 1000mp, complet amenajat, locuinta in care nu s-a facut nici un rabat de la calitate, construita pentru familie si nu pentru vanzare. Finisajele interioare sunt integral din import Italia, pardoseli din lemn triplu stratificat, gresie portelanata rectificata, faianta, tapet. Accesul la locuinta se realizeaza integral pe drum asfaltat.

Vila se vinde complet mobilata.

Din punct de vedere al compartimentarii, satisface orice exigente si nevoi:

– parter:living, impartit in doua zone, zona de zi si zona de relaxare, bucatarie inchisa prin usi glisante largi, dinning, birou sau dormitor de parter, baie si garaj inchis si incalzit pentru doua autoturisme

– etajul 1: dormitor matrimonial cu dressing si baie, doua dormitoare cu baie comuna, cu specificatia ca unul dintre aceste dormitoare a fost transformat in dressing, complet amenajat

– etajul 2, ce dispune de o terasa in suprafata de 52mp, o sala de cinema si o baieCasa este inconjurata de un zid de protectie inalt, camere video, geamurile sunt protejate de rulouri actionate electric pe toate deschiderile, usa Superlock multipunct, antifoc. Imobilul este construit din caramida porotherm, are 3 terase cu o suprafata totala de 170 m, termo-hidroizolatia a fost realizata cu spuma poliuretanica , membrana lichida si acoperita cu quartz colorat.

Casa este asigurata la o firma de paza si protectie, aerele conditionate sunt LG Artcool inverter, prizele si intrerupatoarele Berker, videointerfon, si sistem profesional de supraveghere compus din 12 camere”.