Ștefan Răzvan Bichir este noul comandant al CSA Steaua. Fostul şef al clubului Armatei, trecut în rezervă

Ștefan Răzvan Bichir (55 de ani) este, începând de miercuri, 31 martie 2021, noul comandant al CSA Steaua. Acesta îi ia locul lui Mădălin Hîncu și va ocupa funcția cel puțin pentru următoarele șase luni.

31 mart. 2021, 17:40
Ștefan Răzvan Bichir este noul comandant al CSA Steaua. Fostul şef al clubului Armatei, trecut în rezervă

Ștefan Răzvan Bichir este noul comandant al CSA Steaua. Mădălin Hîncu, vechiul comandant, a fost trecut în rezervă. Neoficial, acestuia i se reproșează managementul defectuos din ultimele luni, scrie Puterea.

Ștefan Răzvan Bichir este noul comandant al CSA Steaua

Ștefan Răzvan Bichir este cadru militar din 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport / Facultatea militară de educaţie fizică şi sport. Este veteran al teatrelor de operații, cu o misiune executată în Afganistan.

CSA Steaua, notificată să nu mai folosească palmaresul. Lovitură teribilă pentru echipa Armatei

„Miercuri, 31 martie, în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, generalul de brigadă Valeriu ROȘU, a avut loc ceremonia de predare primire a funcției de comandant / președinte a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București. Colonelul Ștefan Răzvan BICHIR a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de comandant (președinte) al CSA „Steaua”, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin HÎNCU. De asemenea, tot azi, s-a desfășurat și ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin HÎNCU. În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, generalul Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate, subliniind eforturile și contribuția depusă pentru îndeplinirea misiunilor structurilor în care a activat pe parcursul întregii cariere militare. Colonelul Hîncu a primit urări de sănătate, bucurii și împliniri alături de familie și de cei dragi și să fie în continuare alături de familia Armatei României”, se arată într-un comunicat al CSA Steaua.

Florin Talpan, în conflict cu Mădălin Hîncu

Juristul Florin Talpan susține că a fost sancționat de colonelul Mădălin Hîncu, comandatul CSA Steaua, după ce a trimis mai multe notificări către FRF și LPF și spune că nu încă nu a apucat să vadă noul stadion din Ghencea, deși consideră că merita. „Toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști, se întâmplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține! Am trimis notificare către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor. Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu,în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua, etc!  Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion!”, este o parte din mesajul lui  Florin Talpan.