Ștefan Stan, momentul mult așteptat. Artistul va deveni tată pentru a doua oară. „Știm sută la sută ce e copilul”

Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, este însărcinată, iar vestea a fost făcută publică în cadrul emisiunii Teo Show.

26 aug. 2021, 10:10
Ștefan Stan, momentul mult așteptat. Artistul va deveni tată pentru a doua oară. „Știm sută la sută ce e copilul”

Ștefan Stan și soția sa, Simona, celebrează un moment extrem de special, cei doi vor deveni părinți pentru a doua oara. Cei doi au făcut marele anunț în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

„Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a declarat încântată, Simona.

Artistul a declarat că și-ar mai dori un copil, însă momentan un fiu și o fiică este îndeajuns, mai ales că datorită diferenței mici de vârstă dintre ei, cei doi frați vor merge la aceeași grădiniță.

„Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frântă deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a adăugat cântărețul, potrivit Libertatea.

Ștefan Stan este marele câștigător al primului sezon „Vocea României” și s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani.

Ştefan Stan, de urgenţă la spital cu fetiţa nou născută! Momente teribile pentru artist

Ştefan Stan

trece prim momente de panică după ce fetiţa lui a fost internată de urgență la spital. Micuța este împreună cu Simona, soția cântărețului, și se pare că este la perfuzii.  Artistul mai adăuga faptul că urmează să afle cât mai repede rezultatul analizelor de sânge, scrie WOWbiz.

Ștefan Stan și Simona au devenit părinți acum două luni. Soția artistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, declara Ștefan Stan înainte de naşterea fetiţei sale.

În luna noiembrie a anului 2019, Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit civil. „Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă”, declara, în noiembrie 2019, Ştefan Stan. La scurt timp, artistul a făcut un gest incredibil pentru soția lui. Ștefan Stan și Simona au fost surprinși singuri într-o sală de cinema dintr-unul dintre mall-urile bucureştene. Foarte probabil, artistul a închiriat sala doar pentru ei.