Ştefan Stan, de urgenţă la spital cu fetiţa nou născută! Momente teribile pentru artist

Ștefan Stan și soţia lui, Simona, sunt extrem de fericiți, după ce a apărut pe lume primul lor copil. Din păcate, la doar câteva săptămâni după ce au ajuns acasă, micuța a trebuie să fie dusă la spital.

15 ian. 2021, 12:25
Ştefan Stan, de urgenţă la spital cu fetiţa nou născută! Momente teribile pentru artist
Ştefan Stan, de urgenţă cu fetiţa la spital

Ştefan Stan trece prim momente de panică după ce fetiţa lui a fost internată de urgență la spital. Micuța este împreună cu Simona, soția cântărețului, și se pare că este la perfuzii.  Artistul mai adăuga faptul că urmează să afle cât mai repede rezultatul analizelor de sânge, scrie WOWbiz.

 Ştefan Stan, de urgenţă la spital cu fetiţa nou născută

Ștefan Stan și Simona au devenit părinți acum două luni. Soția artistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, declara Ștefan Stan înainte de naşterea fetiţei sale.

În luna noiembrie a anului 2019, Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit civil. „Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă”, declara, în noiembrie 2019, Ştefan Stan. La scurt timp, artistul a făcut un gest incredibil pentru soția lui. Ștefan Stan și Simona au fost surprinși singuri într-o sală de cinema dintr-unul dintre mall-urile bucureştene. Foarte probabil, artistul a închiriat sala doar pentru ei.