Ştefan Stan, sfâşiat de durere: „Nu-mi vine să cred că a murit”

Ştefan Stan a fost sfâşiat de veste cumplită pe care a primit-o vineri dimineaţă.  Poliţistul de la rutieră care a fost lovit intenţionat cu maşina de omul de afaceri turc  era unul dintre prietenii apropiaţi ai cântăreţului. Vestea a picat ca un trăsnet asupra cântăreţului care mărturiseşte că acesta a fost unul dintre puţinii oameni care l-au susţinut şi care i-au fost alături mereu.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 12:15
Ştefan Stan, sfâşiat de durere: „Nu-mi vine să cred că a murit”

„Nu-mi vine să cred că a murit. Era un om extraordinar, ne cunoșteam de mai bine de șapte ani. El este omul care, înainte de a deveni eu cunoscut, m-a susținut enorm. Venea la karaoke să mă asculte, mă încuraja de fiecare dată când îmi pierdeam speranța. Îmi amintesc că, în acea vreme, deseori, noaptea, stăteam cu el când era la muncă. Opream și vorbeam ore în șir în timp ce el își făcea treaba”, spus, cu lacrimi în voce, Ștefan Stan, conform spynews.ro.

 Mai mult decât atât, artistul povestește că polițistul  Gheorghe Ionescu era un om senzațional. ”Cred că era polițistul cu cel mai mare fler pe care l-am văzut vreodată. Din zece mașini pe care le oprea, patru erau cu șoferi băuți. Îi simțea de la distanță pe șoferii care au băut. El era unul din oamenii aceia care făceau diferența, oameni care ar putea schimba sistemul, un om extrem de dcorect. Nu îmi vine să cred că s-a dus… Sper ca vinovatul să plătească pentru asta. Nu am dorit niciodată răul unui om, dar ăla care l-a lovit, beat fiind, nu pot să spun ce merită…”, a mai spus Ștefan Stan.

Poliţistul de la Rutieră Bucureşti, Gheorghe Ionescu, a încetat din viaţă după ce a fost lovit intenţionat de omul de afaceri turc, Abdullah Atas. După accident, omul de afaceri a fugit de la locul faptei însă a fost prins de către poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a lovit un scuar şi apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat într-un gard.

Citeşte şi: Poliţistul accidentat de milionarul turc A MURIT: „Dulăul” a stat în comă trei săptămâni