Ștefania și Speak au comis-o la nunta Roxanei Ionescu! Cum a putut să-și facă apariția cuplul

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit pe 18 iunie, după ce au amânat evenimentul de mai multe ori din cauza restricțiilor impuse în pandemie.

19 iun. 2021, 12:38

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au putut bucura de prezența celor apropiați, din familie, dar și de prietenii lor. De la petrecere nu au lipsit Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Ștefania și Speak, Mihai Bendeac și mulți alții.

Roxana a ales să îmbrace o rochie de mireasă albă, pe un umăr, decoltată și cu crăpătură pe picior. A avut și un voal de lungime medie care a completat ținuta într-un mod foarte elegant. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Tinu Vidaicu a purtat un costum deschis la culoare și o cămașă albă.

După ceremonia religioasă de la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, mirii și invitații lor au mers către restaurant.

Un cuplu prezent la eveniment a atras atenția în mod deosebit prin ținutele extravagante și destul de nepotrivite pe care le-au purtat, după cum spun unii. Este vorba despre Ștefania și Speak.

În timp ce Speak s-a îmbrăcat foarte simplu, într-un tricou și pantaloni casual, Ștefania a purtat un set de fustă și cardigan alb-negru care i-au scos în evidență formele și trupul de invidiat. Artista a venit cu sutienul negru la vedere, atrăgând toate privirile.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au organizat acum doar ceremonia religioasă și petrecerea de după, ei fiind deja căsătoriţi civil de pe 20 februarie 2020. După frumosul eveniment, Roxana a postat o o serie de fotografii superbe pe Instagram care s-a bucurat de toată atenția urmăritorilor. „Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait astazi. Te iubesc, sotul meu!”, a scris ea.

La scurt timp, Antonia, Adelina Pestrițu, Alina Eremia, Gabriela Priscariu Oțil, Sandra Izbașa, Alina Pușcaș și multe alte prietene i-au urat casă de piatră și fericire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

Citiți și Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Cine au fost marii absenţi de la evenimentCitiți și Laurențiu Reghecampf Junior rupe tăcerea în scandalul legat de divorțul părinților săi: „Familia va rămâne unită până la moarte. Tata o divinizează pe mama!”