"Stejarii" se dezbracă în scopuri caritabile FOTO

Publicat: Marţi, 13 Decembrie 2011 17:01 // Actualizat: Marţi, 13 Decembrie 2011 17:01 // Sursa: RTV.net

Doisprezece dintre cei mai buni rugbişti români renunţă la echipamente într-un scop nobil. Ei vor apărea într-un calendar pe 2012, iar banii obţinuţi din vânzările acestuia vor fi donaţi în scop caritabil.

Conducătorii rugby-ului românesc iau exemplu de afară şi au decis să realizeze un calendar în care jucătorii apar în ipostaze sexy, totul, bineînţeles, în scopuri umanitare. Astfel, 12 dintre cei mai buni rugbişti ai României vor renunţa la echipamente pentru a poza pentru acest calendar. Banii încasaţi din vânzările calendarului pe 2012 vor fi donaţi organizaţiei Salvaţi Copiii, potrivit preşedintelul Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache.


Adrian Bărbuliceanu va apărea şi el în calendar

"Ne dorim să facem ceva decent, nu provocator sau vulgar. Acest tip de calendar se realizează în diferite ţări de ani buni. Nu inventăm nimic, ci facem pentru prima dată în România un astfel de calendar. Nu va fi ceva comercial, ci are un scop pur caritabil. Calendarul va avea o ediţie limitată", a explicat Petrache.

Printre cei 12 rugbişti care îşi vor "împrumuta" trupurile în scop caritabil se numără Valentin Calafeteanu, Daniel Carpo, Adrian Bărbuliceanu şi Mădălin Lemnaru.


Daniel Carpo a acceptat şi el să pozeze în beneficiul copiilor

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H