Stela Popescu a murit la 81 de ani. Florin Piersic, sfâşiat de durere: E una din cele mai triste veşti. Era atât de generoasă, de bună

Stela Popescu a murit. Florin Piersic este şocat de aflarea veştii şi spune printre lacrimi că nu-i vine să creadă că marea actriţă a plecat de printre noi. Actorul a mărturisit că a fost şi va rămâne îndrăgostit de ea.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 14:31

Stela Popescu a murit! Actriţa în vârstă de 81 de ani a fost găsită moartă în curtea casei sale. Din primele informaţii, se pare că a suferit un stop cardio-respirator. În vară, Stela Popescua mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente „jumătate de oră pe zi”!!! Medicii chemaţi la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar din păcate au fost nevoiţi să declare decesul.

Florin Piersic este împietrit de durere.

„Am fost şi rămân îndrăgostit de Stela Popescu. Ea a fost una din prietenele mele, partenerele mele, colegele mele… nu pot să cred. Nu-mi vine să cred. E una din cele mai triste veşti. Mulţi au plecat de lângă mine, dar legătura mea cu Stela Popescu a fost extraordinar. Era atât de generoasă, de bună. Cred că este o tristeţe generală, acum în toată România. Ea a fost un simbol. Sunt înmărmurit”, a declarat Florin Piersic la România TV.

Citeşte şi: Stela Popescu, optimistă înainte de ultimul drum: „Oamenii nu trebuie să se vaite. Priveşte înainte, viaţa este scurtă şi frumoasă”

Citeşte şi: Dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul actriţei Stela Popescu

Stela Popescu a fost o actriță română de teatru, film și televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel.

Citeşte şi: STELA POPESCU a murit: „Dacă te uiţi înapoi s-ar putea să te mai întristezi”