Fiica adoptivă a Stelei Popescu a moştenit o AVERE URIAŞĂ. Pe ce a "spart" 300.000 DE EURO

Publicat: Marţi, 07 Iulie 2020 18:47 // Actualizat: Marţi, 07 Iulie 2020 18:47 // Sursa: romaniatv.net

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, este și moștenitoarea marii artiste. Femeia în vârstă de 65 de ani a rămas cu o avere impresionantă şi a reușit, deja, să cheltuiască o sumă uriașă din moștenire.

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și Puiu Maximilian în urmă cu ani buni. Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu 21 de ani, în timp ce Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie 2017. De atunci, fiica celor doi moștenește averea lăsată de părinții adoptivi.

Fiica marii actrițe a moștenit un bloc de trei etaje în București, estimat la aproximativ 500.000 de euro. Totodată, la aceasta se adaugă și vila din Crevedia, ce valorează aproape 220.000 de euro. Moștenitoarea Stelei Popescu deține și o vilă la mare, în stațiunea 2 Mai, evaluată la 200.000 de euro. În centrul Capitalei, Doina Maximilian a moștenit o vilă de peste 250.000 de euro. Însă averea sa nu se oprește aici. Femeia deține acum un apartament pe Calea Moșilor și o casă pe Strada Thomas Masaryk, numeroase terenuri, dar și un cont de 300.000 de euro.

Recent, Doina Maximilian a decis să părăsească vila în care artista a locuit și s-a mutat la bloc. Apartamentul cumpărat de către fiica adoptivă a Stelei Popescu valorează și el aproape 300.000 de euro!

După moartea mamei sale adoptive, Doina maximilian a ales să se mute în casa din centrul Capitalei, unde a locuit marea artistă.

"Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva, aşa cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo. Îi simt prezenţa şi acum", a spus Doina Maximilian.

Totodată, fiica adoptivă este recunoscătoare mai ales pentru moștenirea lăsată, dar și pentru grija purtată de-a lungul timpului: "Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H