Stela Popescu, despre Nicoale Ceauşescu: Avea părul ondulat şi era frumuşel

"Nicolae Ceauşescu avea părul ondulat, era mai demodat, dar frumuşel", aşa şi-l aminteşte actriţa Stela Popescu pe fostul dictator. Într-un interviu acordat revistei Tango, actriţa a povestit cum l-a cunoscut pe acesta.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 12:30
Stela Popescu, despre Nicoale Ceauşescu: Avea părul ondulat şi era frumuşel

Îndrăgita actriţă Stela Popescu a mărturisit că pe Nicolae Ceauşescu l-a cunoscut la premiera filmului „Alo? Aţi greşit numărul”. Ea îşi aminteşte că la premiera filmului a stat în aceeaşi lojă cu el şi cu actriţa Rodica Tapalagă. Stela Popescu îl descrie pe fostul dictator ca fiind o persoană cu o inteligenţă nativă, dar pe care puterea deplină l-a schimbat în rău.

Actriţa îşi aminteşte că Nicolae Ceauşescu îşi folosea autoritatea pentru a stârni frica celor din jur. Ea povesteşte că în acele vremuri, nimeni nu îndrăznea să îi atragă dictatorului atenţia că greşeşte, nici măcar propriii copii.

Despre copiii lui, Stela povesteşte că erau foarte diferiţi de părinţi, că erau nişte persoane descuiate la minte, pline de viaţă, cărora le plăcea viaţa mondenă, dar care aveau teama de a vorbi deschis cu părinţii.

Despre preferinţele familiei Ceauşescu în materie de divertisment, actriţa spune că cei doi erau amatori de romanţe şi că uneori organizau seri pe această temă, dar ea nu a fost niciodată invitată, pentru că cei doi soţi nu prea agreau comicii.

Stela Popescu spune cu mâna pe inimă că nu a avut de suferit din pricina lor şi nu a simţit niciodată un semnal de antipatie venit dinspre familia Ceauşescu.