Stela Popescu dezvăluie secretul părului său frumos şi bogat

Stela Popescu este invidiată de multe doamne pentru podoaba capilară bogată. Ajunsă la 80 de ani, celebra actriţă a dezvăluit care este secretul ei: a umblat rasă în cap timp de mai mulţi ani.

30 mart. 2016, 10:49
Stela Popescu dezvăluie secretul părului său frumos şi bogat

Am umblat rasă pe cap până la vârsta de 7 ani. Am făcut o operație la cap când eram mică, m-a mușcat un păianjen otrăvitor și mi-a făcut o infecție care era cât o pâine în mijlocul capului și m-am operat. Și mama, ca să-mi crească mai departe părul, m-a ras pe cap. Câțiva ani la rând m-a ras pe cap. De la dorința mamei să nu-i rămână fata cheală sunt așa„, a spus Stela Popescu, potrivit libertatea.ro.

Actriţa a povestit şi despre un moment amuzant care i s-a întâmplat în tinereţe.

Când am dat bacalaureatul m-am dus și eu la coafor. Pe atunci se găseau bigudiuri subțiri, cât un degețel și mi-au pus în cap toate bigudiurile din magazie. Toate! Sigur, când le-au scos nu au mai putut să mă pieptene că era o tufă imensă creata, atât de mult păr aveam„, a spus actriţa.

Stela Popescu susţine că nu a făcut niciodată tratamente speciale pentru păr şi că acesta este atât de des încât nu se poate spăla acasă, aşa că apelează mereu la coafeze.

VEZI şi Cum arăta Stela Popescu la 18 ani? Le-ar da oricând clasă tinerelor de azi