Prima declaraţie a fiicei şi nepoatei Stelei Popescu, după înmormântare: Ne va lipsi. A făcut oameni fericiţi

Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni. Doamna teatrului a fost înmormântată cu onoruri militare. Marii actori, familia dar şi simpli oameni care au iubit-o şi-au luat adio de la Stela Popescu. Au fost momente grele pentru familia Stelei Popescu. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, cere timp pentru a-şi vindeca rănile şi pentru a reusi să se obişnuiască cu gândul ca mama ei a ajuns printre stele. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2017, 12:31
Prima declaraţie a fiicei şi nepoatei Stelei Popescu, după înmormântare: Ne va lipsi. A făcut oameni fericiţi

Stela Popescu a fost înmormântată duminică în Cimitirul Cernica. Asta pentru că artista a vrut să fie înmormântată alături de marea ei dragoste, Puiu Maximilian. Fiica adoptivă a marii actriţe este devastată de durere, nu s-a dezlipit o clipă de sicriul mamei ei. De asemenea, acolo s-au aflat şi mulţi actori, dar şi oameni simpli, care au iubit-o. 

„Avem o singură rugăminte. Să ne lăsaţi un timp să ne obişnuim cu gândul după care vom sta de vorbă şi cu siguranţă vom dori şi noi să vă spunem multe despre cea care a fost Stela Popescu. Vă mulţumim foarte mult că ne sunteţi alături”, a spus fiica actriţei Stela Popescu.

„Ne lipseste. Ne va lipsit tututoror, în special familie. A avut o viaţă în care a făcut oameni fericiţi”, a spus nepoata Stelei Popescu.