Stelian Ion acuză un nou blat PSD – PNL la moţiune. „Vom vedea marţi fie cum pesediştii se îmbolnăvesc subit sau se rătăcesc şi nu mai nimeresc drumul spre Parlament”

Stelian Ion, fostul ministru al Justiţiei remaniat de premierul Florin Cîţu, susţine că PSD a făcut din nou blat cu PNL în şedinţa Birourilor permanente reunite în momentul în care a blocat moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR.

28 sept. 2021, 20:58
Stelian Ion acuză un nou blat PSD – PNL la moţiune. „Vom vedea marţi fie cum pesediştii se îmbolnăvesc subit sau se rătăcesc şi nu mai nimeresc drumul spre Parlament”

Stelian Ion acuză un nou blat PSD – PNL la moţiune. Fostul ministru al Justiţiei avansează un scenariu inedit referitor la moţiunea de cenzură a PSD; „vom vedea marţi fie cum pesediştii se „îmbolnăvesc” subit sau se rătăcesc şi nu mai nimeresc drumul spre Parlament, fie cum Florin Cîţu pleacă din Palatul Victoria lăsând în urma sa numai dezamăgire şi dâre useliste pestilenţiale”.

„Premierul Florin Cîţu are de explicat cum de campania de vaccinare a fost „un succes” şi în urma acestui succes avem astăzi un record de infectări, peste 11.000. Iresponsabilitatea premierul Cîţu, care a fost ocupat luni de zile să tragă sfori pentru a fi votat preşedinte de partid la un congres aranjat, ne-a adus în această situaţie. Şi pentru asta, Florin Cîţu trebuie să plece din fruntea Guvernului.

În birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, peneliştii lui Cîtu au făcut astăzi un nou blat cu pesediştii lui Ciolacu pentru a continua blocarea moţiunii depuse de noi. Cu argumente aberante, sfidând Constituţia şi bunul-simţ, peneliştii din echipa câştigătoare şi pesediştii îi mai dau o gură de oxigen premierului deja ilegitim. Au votat cot la cot blocarea moţiunii noastre şi au stabilit calendarul pentru moţiunea PSD. O nouă combinaţie între PNL şi PSD! Dar nu ne lăsăm. Chiar şi aşa, vom vota orice moţiune prin care să scăpăm de acest personaj toxic care îşi bate joc de o ţară întreagă”, a scris Stelian Ion, marţi pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu, primele decizii ca preşedinte al PNL. Mesajul tranşant către USR PLUS: „Vom trage linie”

Stelian Ion lansează acuzaţii grave: „Florin Cîţu pleacă din Palatul Victoria lăsând în urma sa numai dezamăgire şi dâre useliste pestilenţiale”

Referitor la moţiunea de cenzură care va fi votată săptămâna viitoare, fostul ministru al Justiţiei este de părere că „vom vedea marţi fie cum pesediştii se „îmbolnăvesc” subit sau se rătăcesc şi nu mai nimeresc drumul spre Parlament, fie cum Florin Cîţu pleacă din Palatul Victoria lăsând în urma sa numai dezamăgire şi dâre useliste pestilenţiale”.

Potrivit News.ro, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca moţiunea de cenzură a PSD intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu” să fie citită într-un plen reunit joi, de la ora 14.00, şi votată în cel de marţea viitoare, de la ora 12.00, a anunţat Anca Dragu. Întrebată dacă ar merge USR PLUS ar merge la anticipate, preşedinta Senatului a precizat că „toate opţiunile sunt pe masă”.

Citeşte şi: Conducerea Parlamentului a decis: Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită joi, iar votul va fi dat marţea viitoare. USR PLUS şi AUR au anunţat că o vor vota


loading...