Stelian Ogică, suspect de TURBARE. A ajuns la URGENŢE

Steian Ogică, suspect de turbare! Spaima loteriei se pare ca nu este atat de norocos. Dupa ce a omorât două vulpi, el a ajuns la spital. Toata ziua i-au fost făcute investigaţii amănunţite.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 09:32

Stelian Ogică a ajuns în stare gravă la spital, fiind suspect de rabie. El a fost internat la Urgenţe pentru a fi supus unor investigaţii minuţioase!

„Mi s-a făcut brusc rău. Am sunat la 112, a venit ambulanţa, iar acum mă aflu la spital, în stare critică. Mi-au făcut tot felul de analize. Medicii spun că sunt sănătos clinic, însă nu îşi pot da seama ce am. Au chemat Direcţia Sanitar Veterinară, mi s-au făcut analizele şi vor merge acasă la mine, ca să ia vulpea şi să recolteze probe, pentru analize”, a declarat Stelian Ogică, pentru Spynews.ro.

(w500)

(w500)Rabia, sau turbarea, este o boală infecţioasă virală provocată de un virus neurotrop ( n.r. virus care se fixează și provoacă modificări în special în sistemul nervos). Acesta afectează sistemul nervos central, destinaţia finală fiind creierul. Animalele gazdă care reprezintă risc cu grad ridicat pentru oameni sunt reprezentate de câine, pisică, vulpe şi rozătoare.