Steliana Sima și Cristian Pomohaci, experiențe stranii cu Divinitatea: „Era așa un pârâu din care curgea o apă liniștitoare”

Steliana Sima, Panseluța Feraru și Cristian Pomohaci sunt câțiva dintre artiștii români care au trăit experiențe stranii, dar totodată înălțătoare, cu Divinitatea, experienţe care le-au întărit credinţa în Dumnezeu.

29 apr. 2022, 12:27
Steliana Sima și Cristian Pomohaci, experiențe stranii cu Divinitatea: „Era așa un pârâu din care curgea o apă liniștitoare”

Cântăreața Steliana Sima e tulburată ori de câte ori își amintește de visul în care i-a apărut Fecioara Maria.

Am început să țin post și ce crezi că visez? Am avut un vis, dar un vis atât de real. Eram undeva și toată lumea se agita, era ca un vârtej în jurul meu. Eu eram derutată, dezorientată și întrebam: ‘Dar ce se întâmplă, unde aleargă toată lumea asta?’ Cei care treceau pe lângă mine, îmi spuneau: ‘E intrarea Maicii Domnului în Biserică’. Într-adevăr, urma să fie Intrarea Maicii Domnului în Biserică.

Steliana Sima, „întâlnire” emoționantă cu Maica Domnului

Toată lumea se agita, hai să merg și eu. Eu începusem primul post. Și mă duc și eu în biserică. Când deschid ușa, era masă lungă, pe masă era Iisus coborât de pe cruce, doar cu veșmântul înfășurat la brâu, întins, iar Maica Domnului stătea în dreapta bunului Iisus. Este ca și cum s-a întâmplat acum. Stânga, dreapta erau două paravane, dar acolo eu știam că sunt mironosițele, când am intrat în biserică, auzeam voci: ‘Uite, a venit Steliana Sima, uite, a venit Steliana Sima’.Am intrat, Maica Domnului face un pas în față, cu un trandafir roșu, cu frunzele atât de sănătoase și o floare atât de roșie, înflorită. Intru eu și aud: ‘Bine ai venit, umilă și smerită Steliana Sima’. Iau trandafirul și în bunătatea cu care am fost primită, am căzut în genunchi, am mulțumit și am simțit o ușurare. Și când m-am așezat în genunchi să mulțumesc, am simțit că m-am întâlnit cu ceva divin.Era așa un pârâu din care curgea o apă liniștitoare. Când m-am aplecat, am întrebat: ‘Ce apă e aici?’ Și mi se răspunde: ‘Sunt lacrimile Maicii Domnului’. Se termină visul, mă trezesc fericită, îi spun duhovnicului meu de vis: ‘Înseamnă că Maica Domnului v-a primit căința, jertfă

”, a povestit Steliana Sima în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si Cum a reacționat Constantin Enceanu la zvonurile că ar fi trăit cu Mîțu Stoian. „Nu mi-a arătat niciodată că ar avea altă orientare”

Mântuitorul i-a apărut în vis lui Cristian Pomohaci pe când era copil: „În supărarea mea, Hristos m-a luat după umeri”

Cristian Pomohaci L-a visat pe Iisus Hristos cu mult timp înainte să îmbrace straiele preoțești.

Eram clasa a 4-a, am trăit un sentiment pe care nu pot să-l explic. Îmi era ciuda de ce nu mă ia în brațe părintele Vălean, îl vedeam ca pe un Dumnezeu. Era un om atât de sfânt. Am tânjit mult în ziua aia, de ce nu m-a luat părintele Vălean în brațe, am crezut că n-am cântat bine.

Noaptea l-am visat pe Hristos, în supărarea mea mă lua după umeri. M-am uitat la El şi L-am întrebat: nu eşti mort, eşti viu? Te văd în icoane tot timpul altfel. Mi-a pus mâna peste umeri şi mi-a spus: Lasă! M-am înfiorat şi am zis că trebuie să-L caut”, a dezvăluit Cristian Pomohaci pentru Star Popular.

Panseluţa Feraru a „primit” două pere de la Dumnezeu

Îndrăgită cântăreața Panseluța Feraru a povestit în emisiunea Sub Lupa, de la Etno, cum i-au apărut în vise atât Dumnezeu cât și Iisus Hristos. Artista îşi aminteşte că, în vis, treea pe lângă un păr şi i s-a făcut poftă de o pară, iar Dumnezeu, care se afla în vârful pomului, i-a dat nu unul, ci două fructe.

Eu Îl iubesc foarte mult pe Dumnezeu! L-am visat pe Dumnezeu, eram tânăra, treceam pe lângă un par cu pere aurii, era imens! Nu ajungeam la ele, aș fi mâncat și eu o pară. Când mă uit sus, în vârful părului, într-un portret așa… cu obrăjorii roze, cu o barbă albă frumoasă, ziceai că e Moș Crăciun. S-a uitat la mine și a scuturat părul, două pere mi-a dat, eu voiam una. 

Și pe Iisus Hristos l-am visat, îmi făcea cu mâna dintr-o pădure. Am simțit că visele acestea mi-au fost de mare ajutor și am zis că trebuie să fiu mult mai credincioasă. M-au aparat de orice rău, și pe mine, și pe copilașii mei!”, a povestit Panseluța Feraru.

Citeste si Fraţii Dolănescu se ceartă în continuare pe avere. Dragoş Dolănescu: „Nu cred că ne vom împăca vreodată”