Steliştii s-au întors din Austria. Peste o sută de fani i-au aşteptat la aeroport VIDEO

Aproximativ o sută de suporteri stelişti s-au aflat la Aeroportul Henri Coandă pentru a-i aştepta pe jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf, care au revenit miercuri seara din cantonamentul din Austria.

26 iun. 2013, 16:32
Steliştii s-au întors din Austria. Peste o sută de fani i-au aşteptat la aeroport VIDEO

Jucătorii Stelei s-au întors miercuri după-amiază din primul cantonament al verii, efectuat în Austria, la doar o zi după ce UEFA a dat comunicatul izbăvitor prin care li se permite roş-albaştrilor participarea în viitorul sezon al cupelor europene.

Suporterii trupei lui Reghecampf au trecut cu vederea rezultatele modeste înregistrate de favoriţi în acest stagiu de pregătire (0-0 cu Rubin Kazan şi 0-1 cu Videoton) şi i-au aşteptat pe aceştia pentru a-şi exprima satisfacţia faţă de decizia UEFA şi a-i încuraja pe stelişti în perspectiva bătăliilor ce le au de dat în Liga Campionilor.

Potrivit România TV, aproximativ o sută de suporteri stelişti s-au aflat la Aeroportul Henri Coandă -. majoritatea dintre ei cu tricouri cu însemnele Stelei, dar şi steaguri şi eşarfe – pentru a-i aştepta pe jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf.

De asemenea, ei au desfăşurat un banner pe care scria „În orice situaţie alături de voi!„.