Stelistul MM Stoica va găti pentru câini: „Tocăniță pentru toţi Bobiţă”

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, care are loc o dată pe lună, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly.

31 ian. 2024, 11:16

MM Stoica va găti pentru câinii fără stăpân, sâmbătă, 3 februarie, împreună cu Teodora Stoica, la Adăpostul Speranța, din apropiere de București. Cei doi se alătură, astfel, seriei „Tocăniță pentru toți Bobiță”, evenimente caritabile organizate de Fundația Adăpostul Speranța cu scopul susținerii adopțiilor responsabile.

Teodora Stoica, în lacrimi pe reţelele sociale. Mesaj emoţionant transmis de fiica lui Meme: „Să îi mulţumiţi lui Dumnezeu!” VIDEO

Cunoscut pentru activitatea sa în fotbal, dar și ca mare iubitor de animale, MM Stoica va lăsa pentru câteva ore tacticile de fotbal pentru tehnicile de gătit. “Sunt multe povești care te inspiră în acest adăpost, dar îmi rămâne mereu în minte forța incredibilă de revenire de care a dat dovadă Levănțica. Sunt câini care au trecut prin momente grele, iar salvarea lor au fost cei de la Speranța, o mână de oameni care fac minuni pentru ei. Mai departe ține de noi, de cei de acasă, să le fim alături, să-i ajutăm cum putem fiecare și să aducem acești prieteni în viețile noastre. Un câine te ajută să fii mai relaxat , mai activ, mai sănătos, poate fi supereroul unei familii. Fac apel și către alții să doneze și să meargă la adăpost și să întindă o mână de ajutor”, a declarat MM Stoica.

Prietenii canini au făcut mereu parte din viața familiei sale, iar în timpul liber se implică deseori în susținerea unor astfel de cauze. Evenimentul din 3 februarie se desfășoară între orele 9.30-13.00 și este deschis publicului larg, atât celor care își doresc să adopte un câine, cât și celor care vor să le ofere afecțiune și să petreacă timp cu prietenii patrupezi ai adăpostului.

„Sunt peste 500 de suflete în acest adăpost, care abia așteaptă acest moment și care se vor bucura de timpul petrecut în compania unor iubitori de animale și prieteni ai adăpostului, așa cum este Mihai Stoica. Ne bucurăm să-l avem, alături de Teodora, la Tocănița noastră, iar împreună ne dorim să atragem atenția asupra animalelor din adăposturi care duc o viața grea mai ales acum, în timpul sezonului rece. De aceea, le asigurăm câinilor noștri o masă caldă, paie și tot ce este nevoie pentru a le fi mai cald, iar pentru asta apelăm la sprijinul celor de acasă care vor să facă un bine și să ne fie alături”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranța.

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, care are loc o dată pe lună, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly. Până în prezent au mai participat: mari campioni precum Marian Drăgulescu, Helmut Duckadam, Ana-Maria Brânză, dar și actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână sau Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”.

Oamenii vor fi obligați să le facă test ADN pentru câini. Amenda e de 1000 de euro, plus 500 de euro dacă nu strângi „după el”

La Adăpostul Speranța, care are în prezent peste 500 de câini, animalele salvate de pe străzi sunt tratate, sterilizate, microcipate, în clinica proprie, iar până la găsirea unei familii, au acces la locuri de joacă și la alte facilități din adăpost.

Dincolo de o masă caldă și gustoasă, mai ales în sezonul rece, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopție, voluntariat sau alte forme prin care îi poți susține, pe www.adapostulsperanta.ro.