Stenograme incendiare. Andrew Tate a vrut să îi atragă pe Şoşoacă şi Simion de partea sa. Reacţia senatoarei

Dezvăluiri în exclusivitate din ancheta fraților TATE, arestați în România. Din spatele gratiilor, Andrew și Tristan au sunat la fiul lui Donald Trump pentru a cere ajutor. Tot ei i-au telefonat și unui șeic, dar ar fi apelat şi la Diana Şoşoacă sau George Simion.

24 feb. 2023, 20:38
Stenograme incendiare. Andrew Tate a vrut să îi atragă pe Şoşoacă şi Simion de partea sa. Reacţia senatoarei

Discuțiile au fost purtate de Andrew Tate din arestul central. Conversațiile  au fost efectuate de pe telefonul fix, și scot la iveală planul pe care milionarii britanici l-au „copt” în spatele gratiilor. Este specificat clar: cei doi vroiau să atragă de partzea lor lor politicieni puternici, vocali, care s-au remarcat în perioada de pandemie prin protestele anti-mască.

Andrew Tate lansează amenințări chiar și din spatele gratiilor! Care sunt persoanele vizate de influencer

Conversațiile dezvăluie și despre cine este vorba: Diana Șoșoacă și George Simion. Aceștia ar fi avut o sarcină destul de complexă, pusă la punct de ce doi din spatele gratiilor: Să spele imaginea României care, așa cum spune Andrew Tate, a fost pătată, pentru că milionarii britanici au fost arestați în lipsă de probe. Stenogramele nu dezvăluie care ar fi fost „răsplata” celor doi politicieni, ci doar că frații Tate vor avea grijă de ei imediat ce vor fi plasați în stare de libertate.

Iată discuția purtată de Andrew Tate la telefon:

Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.
T.A: da.
Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.
T.A: A! Da, da, da, știu.
A. Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?
T.A: Da, da.
Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.
T.A: De asemenea, ȘOȘOACĂ, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.
Andrew Tate: Da, amândoi.
T.A: OK.
A. Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.

Biletul scris de frații Tate și înmânat reporterului România TV. Andrew Tate: Toată lumea știe că nu am rănit pe nimeni. Nu există probe și nu le arată pentru că ele nu există

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti care au prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Andrew Tate şi al celorlalţi trei inculpaţi din dosarul acestuia susţin că apărătorii lui Tate nu au depus la dosar probe care să arate că afecţiunile de care acesta suferă nu pot fi tratate sub pază.

„Referitor la situaţia medicală invocată de inculpatul A. T., completul colegial de drepturi şi libertăţi constată că nu există, la acest moment, dovezi din care să rezulte că inculpatul nu ar beneficia de un tratament medical adecvat în regim privativ de liberate sau că un astfel de tratament nu ar putea fi asigurat, în reţeaua sanitară publică, sub pază permanentă”, se arată în încheierea Curţii de Apel Bucureşti.
În 8 ianuarie, la scurt timp de la arestarea sa preventivă, Andrew Tate a cerut să fie dus la spital, susţinând că este bolnav.

Ce spune Diana Şoşoacă despre stenograme

„Faptul că presa din România a transformat în ştire elucubraţiile unor puşcăriaşi arată nivelul la care au ajuns discreditările şi atacurile politice mârşave. Ce i-a deranjat mai mult pe stăpânii României de au comandat acest atac, declaraţiile politice prin care cer pace, dezvăluirile despre cutremurul provocat din Turcia, care au fost preluate de presa din întreaga lume, mai puţin din România, sau atenţionarea despre felul în care statul român cedează Delta Dunării pentru a face loc afacerilor dubioase ale Ucrainei?!” (…)

Nu am nici o îndoială că aceste „stenograme” au fost scoase la comandă pentru a mă ataca și a discredita mesajul meu, ca și cum acest lucru ar face războiul în care ne atrage Ucraina mai puțin periculos sau ar putea justifica faptul că autoritățile române au vândut Delta Dunării ucrainenilor.

Și da, ce bine ar fi pentru vânzătorii de țară dacă, în loc să vorbim de Bâstroe, de cea mai mare trădare națională din ultimii ani, s-ar vorbi de Diana Șoșoacă, așa ca să mai uite românii cum li se fură țara de sub picioare!

Dacă dirijorii jalnici ai acestei campanii de presă împotriva senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă își imaginează că mă sperie cu invenții de doi lei, se înșeală amarnic. Voi continua să lupt pentru adevăr și dreptate și, dacă presa din România are comandă să ascundă declarațiile mele și să se ocupe de pușcăriași, nu e nici o problemă, există foarte multe publicații din afara țării care mă solicită pentru interviuri și care nu se ocupă cu delațiuni inventate, ci cu aflarea adevărului despre criza lumii în care trăim.”