Andrew Tate lansează amenințări chiar și din spatele gratiilor! Care sunt persoanele vizate de influencer

Una dintre femeile care i-a acuzat pe Andrew Tate și pe fratele acestuia de viol și trafic de persoane s-a trezit cu o scrisoare din partea avocaților. Aceasta a fost amenințată că va fi dată în judecată pentru defăimare.

18 feb. 2023, 17:14
Andrew Tate lansează amenințări chiar și din spatele gratiilor! Care sunt persoanele vizate de influencer

Nici gratiile nu îl opresc pe Andrew Tate. Controversatul influencer a amenințat că va porni o acțiune în justiție împotriva a cel puțin uneia dintre femeile care au lansat acuzațiile de viol și trafic de persoane împotriva sa. Familia acesteia s-a trezit cu o scrisoare „de încetare și renunțare” din partea avocaților fraților Tate.

Citește și: Andrew Tate, declarații uluitoare în fața anchetatorilor: „Eu sunt persoana traficată în acest caz!”

Avocații femeii au declarat că scrisoarea respectivă a fost trimisă în decembrie, de către o firmă de avocatură americană, și este scrisă în numele lui Andrew Tate și a fratelui său, Tristen. Prin aceasta, presupusa victimă este amenințată că va fi dată în judecată, atât ea cât și părinții ei, pentru suma de 300 de milioane de dolari, dacă nu își retrage plângerea.

Avocații lui Andrew Tate sunt pregătiți de „luptă”

Unul dintre avocatul fraților Tate a explicat că aceștia urmăresc intentarea unui proces de defăimare. În mâna jurnaliștilor BBC a ajuns o copie a acestei scrisori, trimisă, aparent, în numele controversaților influenceri.

„În aprilie 2022 ați declarat în mod fals unei terțe părți că clientul nostru v-a traficat, a abuzat de dumneavoastră și v-a ținut împotriva voinței dumneavoastră […] Ați repetat declarații false și defăimătoare către poliție, mass-media și un alt cetățean al Statelor Unite despre frații Tate”, se arată în scrisoare.

În prezent Andrew Tate și fratele său se află în arest preventiv în România, iar autoritățiile continuă cercetările cu privire la acuzațiile de trafic și viol, pe care frații Tate le neagă.

Benjamin Bull, care lucrează pentru Centrul Național pentru Exploatare Sexuală, a declarat faptul că femeia, care îi este clientă, este un martor cheie pentru ancheta din România, iar scrisoarea respectivă a fost concepută strict pentru intimidare.

„[Aceasta] a fost menită să închidă martorul; să împiedice martorul să depună mărturie în orice procedură. Ei vor ca aceste tinere să se ascundă, să nu iasă niciodată în față [sau] să descrie ce au văzut și ce li s-a întâmplat. Este în mod clar un efort de intimidare”, a declarat acesta.

Avocații fraților Tate nu au negat faptul că o scrisoare de încetare ar fi fost trimisă în decembrie, însă au subliniat că aceasta este o chestiune civilă pentru defăimare și calomnie în SUA, însă neagă că ar fi vorba de o tentativă de intimidare a martorului.

Tina Glandian, una dintre avocatele din echipa care îi reprezintă, a declarat că nu este nimic nefiresc în faptul că aceștia își urmăresc drepturile legale.

„Faptul că [frații Tate] sunt încarcerați în acest moment nu este un motiv pentru ca ei să nu-și urmărească drepturile legale”, a spus ea.

Conform zvonurilor care au circulat în mass media, se crede că ancheta împotriva lor, care privește acuzațiile de viol și trafic de persoane, se bazează pe mărturia a șase femei. Până în acest moment nu au fost formulat acuzații. Echipa de avocați care îi reprezintă pe Andrew Tate și Tristan Tate a declarat că aceștia au depus și plângeri penale în România, în aprilie anul trecut.

Citește și: Încleştarea „masculilor alfa”! Jordan Peterson ar fi în spatele arestării fraţilor Tate VIDEO