Stenograme incendiare din dosarul azilului ororilor din Mureș! Cum încercau torționarii bătrânilor să îi păcălească pe anchetatori la audieri

Noi detalii halucinante ies la iveală în dosarul azilului ororilor din Mureș. Oamenii legi au interceptat o discuție telefonică între torționarii cheie din azilul groazei care stabileau cum să mintă la audieri pentru a scăpa de brațul lung al legii.

09 aug. 2023, 21:42
Stenograme incendiare din dosarul azilului ororilor din Mureș! Cum încercau torționarii bătrânilor să îi păcălească pe anchetatori la audieri
Stenograme incendiare din dosarul azilului ororilor din Mureș!

Stenograme incendiare din dosarul azilului ororilor din Mureș! Din stenogramele care se află în dosarul anchetatorilor reiese că cei doi torționari din azilul ororilor au stabilit să nege în fața anchetatorilor chinurile la care i-au supuși bătrânii.

Citește și Seria dezvăluirilor șocante în scandalul „Azilele groazei” continuă. Copiii morți în centrul din Mureș, îngropați pe câmp

Stenograme incendiare din dosarul azilului ororilor din Mureș!

TORȚIONAR: Dacă nu te-au chemat azi, mâine sigur o să te cheme și pe tine! Polițistul pe toată lumea o să o cheme. De asta i-am zis și la …., să încercăm, măcar noi patru să mergem pe o vorbă.
O DOAMNĂ: Da.
TOTȚIONAR: Să nu ne găsească pe noi și cu aia, că noi i-am pus pe ei…
O DOAMNĂ: Cu minciună…

TORȚIONAR: Da. Și nu… știi? Păi restul ce spun, treaba lor!

O DOAMNA: Da.
TORȚIONAR: Cât se poate să ne ținem de aia, știi? Omule, noi nu am văzut că îi bate, în fața noastră nu au fost bătuți, noi nu știm…noi am fost prima tură, că așa a și zis… Zic, a fost prima tura, zic, ăia au umblat singuri, se îmbrăcau singuri, totul, zic… Pe ăia nu trebuia să-i ajutăm așa, zic. Pe tura a doua, zic, trebuia să-i ajutăm, zic… la îmbrăcat, la făcut baie, să-i hrănim, zic… Cu medicamentele noi nu ne-am ocupat, zic, că medicul. A fost asistenta, ea s-a ocupat de ei, zic. Dacă au avut criză, zic, asistenta s-a ocupat de el, sau ….
O DOAMNĂ: Acolo, acolo

TORȚIONAR : Și ne scăpăm! Omule, noi nu știm, aia nu știm…
O DOAMNĂ: Da.

TORȚIONAR: Încearcă să spui că nu lucrezi de mult, ți-ai predat actele, nu ști dacă ești angajată sau nu, tu nu aparții de …., pentru că tu ai lucrat doar la…, te-au dus acolo, pentru că au dus acolo vreo doi pacienți și v-ați dus cu ăia, doar de o zi, două.
O DOAMNĂ: Da.

TORȚIONAR: Nu ști dacă au fost bătuți, de față cu voi nu i-a bătut nimeni, nici unul nici altul, de față cu voi nu.
O DOAMNĂ: Îhî.

TORȚIONAR: Zic, voi asta să spuneți! Si nu spui că da știu, pentru că atunci tot mai, tot mai mult, tot mai mult vă interoghează!

Citește și Patronul şi administratorul azilului groazei din Mureş, reţinuţi pentru 24 de ore. O a treia persoană reţinută, angajată a penitenciarului din localitate