STENOGRAME INCENDIARE în dosarul fraţilor Tate. Milionarii ameninţau din închisoare fetele care au depus mărturie împotriva lor: „Voi şi familia voastră veţi plăti”

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis miercuri ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână după gratii, după ce procurorii DIICOT au cerut prelungirea arestului acestora pentru încă 30 de zile.

22 mart. 2023, 23:35
STENOGRAME INCENDIARE în dosarul fraţilor Tate. Milionarii ameninţau din închisoare fetele care au depus mărturie împotriva lor: „Voi şi familia voastră veţi plăti”

Între timp, în spaţiul public au apărut noi stenograme din dosarul celor doi milionari, care arată cum Andrew Tate încerca să ajungă la fetele care au depus mărturie împotriva lor, prin intermediul apropiaţilor. S-a ajuns chiar şi la şantaj, ca ele să-şi retragă plângerea.

Andrew coordona întreaga acţiune de la telefonul arestului central, potrivit informaţiilor publicate de Antena 3.

Andrew Tate: Poţi să vorbeşti cu ea la telefon şi să îi spui: Sunt un avocat. Veţi fi daţi în judecată pentru 25 de milioane de dolari, voi şi familia voastră. Voi şi familia voastră veţi plăti fraţilor Tate 25 de milioane pentru acuzaţii false dacă veţi rămâne la acuzaţiile voastre. Vreţi să rămâneţi la ele sau vreţi să le retrageţi? Şi nu mergeţi în România pentru că vă vor aresta, oriunde în altă parte este ok.

Andrew Tate: De asemenea avem nevoie de alte fete care să spună: DIICOT încearcă să pună presiune pe fete, să le facă să dea declaraţii şi să mintă despre fraţi. Sunt atât de disperaţi, sunt corupţi, încearcă să facă lumea să mintă, aşa de disperaţi sunt.

Luke: Scrisorile se trimit, nu putem avea apeluri telefonice pentru că e ceva legat de obstrucţionarea justiţiei, chestii de genul ăsta.

Andrew Tate: Ce spune scrisoarea?

Citeşte şi: Un nou scandal monstru într-un proces al lui Nicuşor Dan. Judecătoare a Tribunalului Bucureşti recuzată în procesul pentru anularea PUZ Sector 2

Luke: Pentru 200 de milioane să îşi retragă declaraţia. O vom da în judecată pentru 200 de milioane, de la ea, de la părinţi de la toată lumea.

Andrew Tate: Bun, dacă nu îşi retrage plângerea. Perfect!

Luke: Scrisoarea. Ok. Cerem ca domnul Tate să fie pus în arest la domiciliu în România. Domnul Tate este o persoană respectată şi renumită în lume. Este un binecunoscut şi respectat membru al comunităţii”, se arată în stenogramele înregistrate în arest.

Avocaţii au explicat că fraţii milionari au depus plângeri împotriva tinerelor implicate în dosar încă de anul trecut.

Echipa de avocaţi susţine în continuare că nu există motive pentru care fraţii Tate să fie arestaţi.

Instaţa a dispus astăzi prelunigrea arestului preventiv pentru cei 4 inculpaţi aşa că vor rămâne în custodia autorităţilor pentru încă 30 de zile.

Citeşte şi: Rețea de droguri în liceele din București. Directorul Colegiului Național „I.L Caragiale”: „Am chemat Poliția și lucrurile au rămas la fel”