Stenograme incendiare în dosarul șpăgii de 20 de milioane de euro de la Aeroportul Otopeni. Nume grele din politică ies la iveală

Primele stenograme din dosarul DNA privind șpaga de 20 de milioane de euro de la Aeroportul Otopeni au ieșit la iveală. Nume grele din politica românească apar în acest dosar în care patru persoane sunt arestate la domiciliu pentru fapte de corupție.

04 apr. 2023, 10:31
Stenograme incendiare în dosarul șpăgii de 20 de milioane de euro de la Aeroportul Otopeni. Nume grele din politică ies la iveală

Stenograme incendiare în dosarul șpăgii de 20 de milioane de euro de la Aeroportul Otopeni. Procurorii DNA au descins recent, în Aeroportul Otopeni, unde ar fi obținut documente într-un dosar ce vizează mai multe contracte pentru magazinele din interiorul aeroportului, atât cele duty free, cât şi pentru restaurante.

Citește și Stenograma discuţiilor dintre agentul de poliţie care a accidentat-o mortal pe Raisa şi dispecerul de la 112. „Ce să-i fac? E plină de sânge… Spuneţi-mi ce să-i fac!”

Stenograme incendiare în dosarul șpăgii de 20 de milioane de euro de la Aeroportul Otopeni

Procurorii DNA au inclus în acest dosar de corupție sute de pagini cu stenograme în care sunt surprinse discuții între George Ivan, fost șef al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti şi omul de afaceri care administrează spațiile în care funcționează restaurantele din Aeroportul Otopeni. În discuțiile celor doi apar nume grele din politica românească printre care și Rareș Bogdan.

„BĂLAN CRISTIAN DUMITRU: Așa. Altceva. Se agită acuma și DIMITRESCU.

SAADEHHARDAN: Care DIMITRESCU? …[neinteligibil]… Ce vrea?

BĂLAN CRISTIAN DUMITRU: DIMITRESCU. …[neinteligibil]… Daa. Se agită și ăla. Și ăla mă înjură. Cică aseară l-a sunat pe unu’: „Domne că îmi bag …[expresie obscenă]… în ăla, că ăla… ” Ce treabă am eu? Că eu…

SAADEH HARDAN: Să știi că asta nu-i ok.

BĂLAN CRISTIAN DUMITRU: Păi cum să fie ok? Și spune că, cică…

SAADEH HARDAN: Ca om.

BALAN CRISTIAN DUMITRU: N-auzi? Zice că l-am mințit eu pe el. Că sunt mincinos că …[expresie obscenă]… Că i-am zis eu că are 3 dosare penale și n-are niciunul. Păi are. Eu am numerele.

SAADEH HARDAN: Are. Are.

BALAN CRISTIAN DUMITRU: Păi eu am numerele de dosar. Și au cerut acte la… aeroport D.N.A-ul. 3 dosare are. Știu!

SAADEH HARDAN: Știe toată lumea. Știe și presa.

BALAN CRISTIAN DUMITRU: Auzi și cică sunt eu mincinos. Păi, ce? Mint eu? Eu i- am spus, așa cum îți spun fie: „Bă, vezi că am auzit… ” Nu m-am dus să-i cer sau: „Am auzit că ai niște belele pe acolo. Ai grijă!” Da’ tu ești băiat mare. Știi? Nu mă interesează pe mine…

SAADEH HARDAN: Să știi că asta nu-i ok.

BĂLAN CRISTIAN DUMITRU: Păi cum să fie ok? Tu nu vezi ce face?

SAADEH HARDAN: Nu-i ok ca om”

”BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: Ăsta DIMITRESCU. Da, mă doare în p… (cuvânt obscen).

HARDAN SAADEH: Ce i-a făcut? N-a făcut nimic.

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: Păi, nu, dar eu ce dracu i-am făcut?

HARDAN SAADEH: Și eu n-am… n-am… ALEX vorbea cu el și ne vedeam și din când. (neinteligibil)…

BALAN CRISTIAN-DUMITRU: Îl bat. Stai că-l prind eu. L-am prins la braserie, dar m-a rugat FLORINA să-l las. Îl arunc în apă. Mă jur. S-a dus …(neinteligibil)… I-am zis lui ăsta, lu… cum îl cheamă?

IVAN GEORGE-ALEXANDRU: TRAIAN?

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: Nu TRAIAN. Că TRAIAN îl cunoaște. Cum dracu îl cheamă, mă? A lu NUȚU, că l-am luat pe ăla cu briceagu, morții lui, boxeru. Morții lui! Nu mai contează. I-am zis… A vrut să-l arunce în apă. „Eu îmi bag p… (cuvânt obscen) în morții lui! Dau un cuțit d-ăla în cap!

IVAN GEORGE-ALEXANDRU: M-a sunat săptămâna trecută. N-am apucat să-ți mai spun.

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: îi dau un toc din ăla în cap și îl arunc în apă. Dar era FLORINA lui RAREȘ: ,,Bă, te rog eu, lasă-l”. Se p… (cuvânt obscen) pe el. La braserie. F.. (cuvânt obscen) în gură să te f… (cuvânt obscen), păi, mă iei pe mine la mișto, zdreanță dracu!

„IVAN GEORGE-ALEXANDRU: M-a sunat săptămâna trecută.

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: ALIUȚĂ, zdreanță dracul îl știi pe ALIUȚĂ?

HARDAN SAADEH: Nu știu, cine e?

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: E cel mai periculos. L-au luat ăștia că se bagă între ăștia. Că știe.. E țigan din ăsta, se bagă cu cuțite. Se bagă…

HARDANSAADEH: Hâm…

BALANCRISTIAN-DUMITRU: E la NUBA, e peste tot, la braserii… Da… Și i-am spus: „Uite-lp-ăla, băgami-așp… (cuvânt obscen) în morții lui!” Eram cu ANDREEA și îi zic: „Ia aruncă-l în apă… pune-l pe ALIUȚĂ să-l… ” îmi bag p… (cuvânt obscen), îi dau si un toc d-ăla de… Nu cu briceagul… îi dau un toc d-ăla în cap si-l arunc. Dar era FLORINA: ,,Lasă-l domne, că dup-aia o să zică că uite eram și eu aicea și… Las că-l prind data viitoare. Trebuie să-l prind pe undeva, n-are cum… Stă pe Nordului.

HARDAN SAADEH: Dar ce a făcut (ie?

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: Mă înjură.

HARDAN SAADEH: Aha, te înjură.

BĂLAN CRISTIAN-DUMITRU: Mă face în toate felurile. Nu am făcut nimic cu el. Zero… M-a furat de i-a venit rău, eu nu am luat o fisă cu el.

HARDAN SAADEH: Ha! Ha! Ha!”.

Citește și Traian Băsescu continuă lupta în instanţă cu RAAPPS pentru vila de protocol. Fostul preşedinte acuză „legea pentru Băsescu”