STENOGRAME PNL. Predoiu: Nu e niciun dubiu privind decizia de desemnare ca premier

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a susținut luni că momentul cu privire la discuțiile de la Bistrița a fost trecut, punctând că nu există niciun dubiu cu privire la decizia de desemnare a sa ca premier din partea liberalilor.

11 mai 2015, 10:17
STENOGRAME PNL. Predoiu: Nu e niciun dubiu privind decizia de desemnare ca premier

„Trebuie să ne concentrăm pe lucrurile serioase. Veți vedea din declarațiile celor doi copreședinți că momentul a fost trecut”, a spus Predoiu.

Întrebat dacă s-a împăcat cu vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, Cătălin Predoiu a răspuns: „Nu este vorba de ceartă, contează persoane, contează proiectul iar acesta este mult mai important pentru a fi oprit”.

STENOGRAME PNL. Atanasiu: A fost o discuţie răstălmăcită, scoasă din context. Blaga: M-au deranjat discuţiile

El a afirmat că nu s-a pus în discuție subiectul privind desemnarea sa ca premier, susținând că nu există niciun dubiu legat de această hotărâre.

„Nu s-a pus în discuție acest lucru. (…) Nu a fost niciun dubiu legat de această decizie. Avem un proiect la care lucrăm cu toții. Nu există niciun fel de pas înapoi față de proiect, nu am niciun fel de preocupare legată de agenda viitoare. Dl Atanasiu a declarat foarte clar după ședință că sprijină toate deciziile PNL, inclusiv cele legate de guvernare. (…) Epoca majorităților de 120% a trecut pentru PNL, dar dreptul la opinie este garantat. Ceea ce este important este să ne ocupăm cu toții de proiectele esențiale. Este o masă critică în acest sens. Nu există niciun fel de îndoială cu privire la elementele esențiale ale programului nostru. Nu mă deranjează nicio opinie”, a completat Predoiu.

RĂZBOI MONSTRU în PNL. „Ne-am ţinut de nas şi am fuzionat. Nu vor primi premierul!” STENOGRAME-BOMBĂ

Duminică, presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ”o să dispară rând pe rând”, pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.