Stepan, motanul influencer din Harkov, a primit un premiu internaţional

Stepan, motanul din Harkov care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram, a primit un premiu internaţional. Felina are în prezent 1,3 milioane de urmăritori.

19 mai 2022, 18:16

Stepan, motanul influencer din Harkov, a primit un premiu internaţional. Felina a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene.

Stepan, motanul influencer din Harkov, are 1,3 milioane de urmăritori

Citeşte şi Revedere emoționantă! Un motan furat de ruși și dus în Belarus s-a reîntors la stăpâni după 80 de zile

Stepan a primit Premiul Creatori de Conţinut şi Bloggeri la Nivel Mondial (”World Influencers and Bloggers Awards”) în Franţa. Felina şi stăpâna lui, Anna, sunt din Harkov iar la o săptămână după invadarea Ucrainei de către Rusia au fost evacuaţi din zona Saltivka, care a fost puternic bombardată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Степан (@loveyoustepan)

În prezent, Stepan şi Anna se află în Franţa, de unde motanul continuă să strângă fonduri pentru a sprijini adăposturile de animale şi grădinile zoologice din Ucraina.

Citeşte şi Imaginea care a emoționat tot internetul! O cățelușă a fost abandonată lângă un rucsac cu mâncare și jucăriile ei favorite. Stăpânul a lăsat și un bilet prin care și-a explicat gestul

Reamintim că Stepan a devenit mai întâi viral datorită imaginilor şi videoclipurilor care îl înfăţişează aşezat pe o masă cu un pahar de vin sau un cocktail alături şi cu lumini disco pe fundal. Motanul faimos nu părea deloc impresionat în ipostazele în care a fost imortalizat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Степан (@loveyoustepan)