Revedere emoționantă! Un motan furat de ruși și dus în Belarus s-a reîntors la stăpâni după 80 de zile

Printre poveștile dramatice trăite de ucrainenii greu încercați în această perioadă mai apar și unele cu final fericit.

17 mai 2022, 15:40
Revedere emoționantă! Un motan furat de ruși și dus în Belarus s-a reîntors la stăpâni după 80 de zile

O familie de ucraineni din Bucha s-a trezit că a rămas fără motan. Patrupedul a fost furat de ruși și dus în Belarus.

După ce a stat luni de zile departe de stăpâni, motanul a reușit să se întoarcă acasă. Proprietara a povestit exact cum s-a întâmplat totul.

Motanul dispăruse de acasă în timpul războiului din Ucraina. După 80 de zile, acesta a fost găsit la 300 km distanță de o femeie din Belarus. Se pare că felina călătorise cu un transportor blindat rusesc în care soldații înghesuise aparate de uz casnic furate din casele din Bucha și Irpin.

Medalionul pe care erau trecute datele proprietarilor, inclusiv numerele de telefon ale acestora, l-a ajutat pe motan să ajungă la stăpânii lui, acum refugiați în Cehia.

Moment emoționant! Cățelușa Cassie și-a revăzut stăpânii, la opt ani după ce a fost furată din grădina familiei

Un alt moment emoționant a fost trăit și de o familie din Marea Britanie. După ce au rămas fără câine în urmă cu opt ani, acum s-au reîntâlnit.

Cassie era doar o cățelușă atunci când a fost furată din grădina familiei din Sussex. S-a întâmplat în 2013, iar de atunci familia a crezut că nu o va mai revedea niciodată.

Au rămas uimiți cu toții, opt ani mai târziu, când Cassie s-a întors. Și nu a venit singură, ci alături de cei trei cățeluși ai ei.

Revederea a fost de-a dreptul emoționantă și a fost surprinsă chiar de polițiști, într-un videoclip. Familia lui Cassie a izbucnit în lacrimi în timp ce o privea cum coboară din spatele dubei oamenilor legii.

Stăpânii au fost avertizați că e posibil ca Cassie să fie diferită față de cățelușa cu care erau ei obișnuiți, fiind atât de mult timp departe de casă. Totuși, patrupedul s-a acomodat foarte repede în vechea și, totodată, noua ei familie.

Cassie a fost găsită în timpul vizitelor polițiștilor la mai multe ferme de animale. A fost recuperată în siguranță, împreună cu trei cățeluși despre care se crede că sunt ai ei și care acum au și ei o casă.

„Suntem atât de recunoscători că o avem pe Cassie înapoi acasă, după opt ani de când am fost despărțiți de ea. Cassie s-a instalat foarte bine și se bucură de plimbările ei zilnice. În ceea ce privește cei trei cățeluși, toți au plecat în case bune și își iubesc noua viață de familie”, au spus stăpânii cățelușei, potrivit Metro.