Stere Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre NUNTA SIMONEI. Cum se înţelege tatăl sportivei cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de cununia civilă. Cei doi s-au logodit la începutul lunii iunie şi au programat nunta după US Open, acolo unde sportiva a acces deja în optimile de finală.

04 sept. 2021, 15:24
Stere Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre NUNTA SIMONEI. Cum se înţelege tatăl sportivei cu Toni Iuruc

Stere Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre NUNTA SIMONEI. Evenimentul este programat pe 15 septembrie, după ce Simona Halep revine de la US Open.

Stere Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre NUNTA SIMONEI

Întrebat despre cununia religioasă, Stere Halep a refuzat să dea o dată exactă. „Nu știm încă, deocamdată vom vedea. Să vedem cum se procedează. Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars.

Despre relația sa cu Toni Iuruc, Stere Halepa mărturisit: „Păi, cum să mă înțeleg? Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”.

Simona Halep se mărită mai repede decât s-a crezut. Ilie Năstase a dat-o de gol: când are loc, de fapt, cununia

Chiar după ce s-a logodit, Simona Halep a organizat o petrecere la care a participat familia pentru a sărbători evenimentul special. Pe atunci, toată lumea credea că sportiva și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret, dar adevărul era altul, de fapt, iar tatăl tenismenei a dat cărțile pe față: „Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”.

Simona Halep s-a calificat în „optimi” la US Open după ce a învins-o pe Elena Rybakina, scor 7-6, 4-6, 6-3 şi o va întâlni în faza următoare pe Elina Svitolina.