Steve McClaren a revenit pe banca tehnică a echipei Twente Enschede

Antrenorul englez Steve McClaren a revenit pe banca tehnică a echipei Twente Enschede, adversara Stelei în 16-imile de finală ale Ligii Europa, a anunţat joi site-ul oficial al grupării olandeze.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 18:35
Steve McClaren a revenit pe banca tehnică a echipei Twente Enschede

McClaren, care îl înlocuieşte pe Co Adriaanse, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea pe care a mai pregătit-o în perioada 2008-2010 şi alături de care a câştigat titlul de campion al Olandei în 2010.

Steve McClaren va semna contractul vineri şi apoi va fi prezentat oficial.

McClaren, în vârstă de 50 de ani, s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei Middlesbrough în sezonul 2005-2006, atunci când formaţia engleză a eliminat Steaua Bucureşti în semifinalele Cupei UEFA.

Conducerea clubului a renunţat la serviciile lui Co Adriaanse în urma neînţelegerilor cu acesta şi în urma rezultatelor slabe de la finalul anului trecut, când Twente a pierdut ultimele trei meciuri din 2011 (câte unul în Liga Europa, campionat şi Cupa Olandei).

Steaua va întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Europa pe Twente Enschede, prima partidă urmând să aibă loc la 16 februarie, în România, în timp ce returul e programat o săptămână mai târziu în Olanda.

La finalul turului, Twente Enschede ocupă locul trei în campionatul Olandei, cu 33 de puncte, la cinci puncte în urma liderului AZ’67 Alkmaar.