Steven Seagal, acuzat de HĂRŢUIRE SEXUALĂ de actriţa Portia de Rossi

Steven Seagal a fost acuzat de hărțuire sexuală de către Portia de Rossi. Actrița susține că, în timpul audițiilor pentru un film, actorul și-ar fi desfăcut pantalonii în fața ei, scrie BBC News.

RomaniaTV.net
10 nov. 2017, 07:28
Steven Seagal, acuzat de HĂRŢUIRE SEXUALĂ de actriţa Portia de Rossi

Portia de Rossi, care este căsătorită cu Ellen DeGeneres, a făcut acuzațiile, miercuri noaptea, într-o postare pe Tweeter. Ea susține că, în timpul unei audiții pentru un film realizat de Seagal, acesta i-a spus „cât de important este să existe chimie și în afara ecranului”, după care și-a desfăcut fermoarul la pantaloni.

Steven Seagal a transmis că nu are nimic de comenat cu privire la aceste acuzații.

În tweet, Portia de Rossi a mai scris că plângerile sale cu privire la comportamentul lui Steven Seagal nu au fost luate în considerare de agentul ei e la acea oră. Totuși, nu a specificat despre ce film a fost vorba.

Actrița australiană-americană s-a căsătorit Ellen DeGeneres în urmă cu nouă ani, iar celebra gazdă de televiziune a redistribuit tweetul Portiei de Rossi alături de comentariu „Sunt mândră de soția mea!”.

Nu este prima dată când numele lui Steven Seagal este legat de un scandal sexual. Și alte femei, printre care actrița Julianna Margulies și modelul Jenny McCarthy l-au acuzat de hărțuire sexuală sau comportament necorespunzător.