Stewardesă, lovită cu pumnul în faţă de o pasageră. Femeia şi-a pierdut doi dinţi

O stewardesă a fost lovită cu pumnul în faţă de o pasageră. Incidentul neplăcut a avut loc într-un avion al companiei Southwest Airlines, în timpul unei curse Sacramento - San Diego, scrie Business Insider. În urma altercației, însoțitoarea de zbor și-a pierdut doi dinți. Altercația a avut loc pe data de 23 mai 2021.

30 mai 2021, 19:21
Stewardesă, lovită cu pumnul în faţă de o pasageră. Femeia şi-a pierdut doi dinţi
Stewardesă, lovită cu pumnul de o pasageră

Stewardesă

, lovită cu pumnul în faţă. Agresoarea în vârstă de 28 de ani, pe nume Vyvianna Quinonez, a ignorat instrucțiunile din timpul zborului, iar, în urma atenționărilor din partea stewardesei, femeia a început să devină tot mai agresivă.

Momentul a fost filmat de unul dintre pasageri. Video-ul arată că la un moment dat, Quinonez s-a ridicat de pe scaun și a lovit-o în repetate rânduri pe însoțitoarea de zbor, lăsând-o pe această fără doi dinți. În apărarea victimei, a intervenit un alt pasager, încercând să o protejeze.

Citeşte şi: O stewardesă româncă, traficant de droguri în Marea Britanie după ce a fost concediată la inceputul pandemiei

Stewardesă, lovită cu pumnul în faţă

Să nu îndrăznești să lovești o însoțitoare de zbor„, a țipat bărbatul către agresoare. În spatele lui, femeia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, încearcă să îşi șteargă de sângele de pe față.

Într-un final, atacatoarea a fost arestată la aterizare, iar compania aeriană cu care zbura aceasta a pus-o pe femeie pe lista neagră.

„Nu acceptăm și nu tolerăm abuzurile verbale sau fizice asupra echipajelor noastre de zbor, care sunt responsabile pentru siguranța pasagerilor noștri“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, adăugând că lucrează cu Administrația Federală a Aviației (FAA) pentru a îmbunătăți siguranța atât pentru însoțitorii de zbor, cât și pentru pasageri, scrie Aleph News.

La începutul acestei luni, FAA a declarat că observă o creștere a comportamentului rebel și agresiv asupra companiilor aeriene.