Ştiai că dacă faci baie seara în ulei de ricin în organismul tău se întâmplă asta…?

Uleiul de ricin este lăudat de practicanții medicinei aiurvedice, datorită beneficiilor pe care acesta le aduce sănătății organismului uman. Acest tip de produs vine într-o varietate de forme în funcție de care i se decide și destinația.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 14:26
Ştiai că dacă faci baie seara în ulei de ricin în organismul tău se întâmplă asta…?

Astfel, cel natural, de culoare galbenă este cel mai des întâlnit în procedurile medicinei aiurvedice.

Uleiul brun foarte dens de Jamaica, de exemplu, cu o textură groasă, așa cum îi spune și denumirea și cu un miros de puternic este folositor pentru păr, ajutând la creșterea, îndesirea și descurcarea podoabei capilare.

Dacă îl aplici pe părul ușor umed, după care îl înfășori într-un prosop încălzit stimulează creșterea părului. Pentru că este prea dens, pentru a fi mai ușor procesul de aplicare, este indicat să îl amestecați/ ”diluați” cu ulei de măsline.

Masat ușor pe linia genelor, acest ulei vă ajută să aveți gene mai dese, de parcă ați folosit un mascara cu efect de îmbogățire a genelor.

Cura de detoxificare cu ulei de ricin

Același tip de produs vă poate servi și ca nuanțator sau vopsea de păr, pentru că ajută la închiderea cu un ton sau două a podoabei capilare. Dacă vreți un păr spre blond, folosiți ulei de ricin… galben.

Cel mai bun moment să folosiți uleiul de ricin este pe timp de noapte, pentru că în timpul somnului are loc un proces de refacere a organismului. Acest proces dublează efectul uleiului de ricin.

Dacă pui câteva picături de ulei de ricin în apa din cadă, are efecte miraculoase asupr întregului organism.

Iată ce se întâmplă dacă pui o ceșcuță sau două în apa caldă din cad, iar apoi intri în apă cu tot corpul, inclusiv cu părul:

– reduce inflamațiile

– îmbunătățește digestia și ajută la procesul de eliminare a toxinelor

Citeşte continuarea pe unica.ro.