Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Cu siguranță, mulți șoferi nu știu unde se află

Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Chiar dacă mașinile mai noi au din ce în ce mai multe programe software pentru a facilita șofatul, totuși, nu există unul pentru această facilitate. Este vorba mai exact de un truc, pe care îl poți face în orice vehicul.

24 ian. 2023, 18:17
Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Cu siguranță, mulți șoferi nu știu unde se află
Știai că există un deschizător de sticle în mașină?

Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Pentru a deschide o sticlă cu capac, de obicei estenevoie de un deschizător de sticle sau de o brichetă care folosește un sistem tip pârghie pentru a deschide sticla. O altă posibilitate este deschiderea sticlei pe colțul sau marginea unui obiect.

Știai că există un deschizător de sticle în mașină?

Există mai multe „deschizătoare de sticle” în fiecare mașină, pentru că este vorba despre cataramele de la centura de siguranță. Orificiile mici, de obicei dreptunghiulare, din cataramele centurii sunt ideale pentru a deschide sticlele ușor și inofensiv.

Bineînțeles, șoferii și pasagerii nu trebuie să-și desfacă centurile de siguranță în timpul conducerii pentru a deschide o sticlă. Cu toate acestea, atunci când mașina este în staționare, utilizarea acestui deschizător de sticle neobișnuit poate fi foarte practică.

Citește și: Trucul perfect pentru persoanele care suferă de insomnie. Un medic te învață ce trebuie să faci ca să adormi în câteva minute

Știai că mașina ta de spălat are acest buton „secret”?

Mașina de spălat este unul dintre electrocasnicele care sunt absolut indispensabile în casa oricărui om. Pe lângă faptul că ne salvează extrem de mult timp, mașinile de spălat moderne au un consum energetic din ce în ce mai redus, datorită tehnologiilor de ultimă oră. Totuși, știai că există un buton secret care te va salva atunci când ești la greu?

Deși mașina de spălat te ajută să îți cureți și să îți reîmprospătezi haine, mulți dintre noi uită că și ea la rândul ei trebui igienizată. Pentru a face acest lucru, există câteva trucuri pe care le putem folosi pentru a obține o curățare mai eficientă a mașinii noastre de spălat. Astfel, hainele tale se vor putea bucura de o mireasmă mai puternică, însă pentru acest lucru trebuie să faci următorul truc.

Există un buton secret la care va trebui să apelezi. Poate că faci parte dintre persoanele care au încercat măcar o dată să scoată sertarul de detergent. Dacă ai încercat acest lucru, cu siguranță ai observat că nu se poate. Ei bine, există un buton care te va ajuta ca rufele tare să miroasă mai frumos și mai puternic. (Citește AICI mai multe)