Ştiai că Nicole Cherry are o SORĂ SUPERBĂ? Vezi cât este de frumoasă şi de ce nu a apărut până acum în presă

Nicole Cherry, Andreea Marin şi Victor Slav nu sunt singuri la părinţi. Nu ştim dacă ştiaţi, dar cei ei au surori care stau în umbră, însă ar putea oricând să intre în lumea mondenă, datorită calităţilor fizice.

07 aug. 2014, 08:51

Nicole Cherry are o soră mai mare care nu locuieşte în România, însă, atunci când vine în ţară, petrece mult timp cu Nicole Cherry, scrie eva.ro. Zilele trecute, artista a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de sora ei.

Weekendul trecut, paparazzii au fotografiat-o pe Cristina Chişer, sora Andreei Marin, în Centrul Vechi al Capitalei. Aceasta a reuşit, datorită frumuseţii ei, să atragă privirile bărbaţilor prezenţi într-n local în care Cristina s-a oprit.

Cătălina, sora lui Victor Slav, a apărut de mai multe ori în presă, fiind prezentată de tabloide drept omul care îl susţine şi îl ajută întotdeauna pe fostul prezentator de la Pro TV.

„Sora mea este parte din mine. Cătălina a fost mereu mai inteligentă şi mai frumoasă decât mine. Noi am făcut aceeaşi şcoală generală, dar toată lumea mă ştia ca fiind fratele Cătălinei, am fost mereu în umbra ei. Asta nu m-a deranjat nicio secundă, ba chiar m-a ajutat”, a spus în trecut Victor Slav.