Ce spun despre tine obiceiurile de la duş

Mulţi oameni cred, din păcate, că duşul este "punctul culminant al zilei". Nu este vorba doar de igiena personală, mai ales că unii dintre noi practică anumite activităţi sub duş, îşi dedică un timp gândirii, studiului şi multor lucruri în timp ce se spală.

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 11:25
Ce spun despre tine obiceiurile de la duş

1. Cantaretul

Daca o persoana canta in timp ce isi sapuneste corpul sau isi samponeaza parul, cel mai probabil asta inseamna ca el sau ea este de obicei o persoana increzatoare, galagioasa. Acestei persoane nu ii pasa cine asculta si cu siguranta nu va accepta un „nu” din partea unui juriu al unui concurs de talente muzicale.

Cantaretul tipic din dus este de obicei o persoana care cauta scuze, argumentand ca „acustica este mai buna in baie” sau ca „nu am realizat cat de mult timp a trecut”.

Citeşte şi Ce păţeşti dacă mergi zi de zi pe tocuri

2. Rapidul

Acele persoane care fac un dus mai rapid decat timpul pe care il petreci la coada la cafenea sunt adevaratii campioni. Ei se sapunesc, se clatesc si se spala peste tot cu o rapiditate demna de cartea recordurilor si pe care stiinta o poate explica. Ei nu cauta nimic special in experienta spalarii corpului.

Acesti oameni sunt de obicei pe fuga, au o personalitate vulcanica, mereu cu un picior in usa. Ei reprezinta colegul de apartament ideal deoarece nu trebuie sa astepti mult dupa ei, ca sa iasa din baie.

3. Polivalentul

Daca o persoana isi poate spala dintii, isi poate spala corpul, isi poate aplica balsamul pe par si poate folosi dusul pe post de toaleta, atunci cu siguranta este un „polivalent”.

Citeşte şi Ce lenjerie intimă ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Aceasta persoana nu doar ca are rezerve nelimitate de energie, dar este la fel de competitiva si gata sa isi indeplineasca toate task-urile. Persoanele polivalente stiu ce sa indeplineasca si stiu exact cum sa execute lucrurile pe care le au de facut. Sunt oameni conservatori, se asigura ca nu pierd timpul, nu irosesc apa si nici banii.

4. Ganditorul

Fie ca a avut o zi stresanta sau nu, exista intotdeauna o persoana ganditoare care profita de timpul petrecut in dus pentru a cantari deciziile vietii sale. Cu fluxul puternic de apa care ii tasneste deasupra capului, ambianta este foarte serioasa, iar persoana aceasta se simte izolata de restul lumii.

Acest ganditor sub dus functioneaza cel mai bine cand este lasat singur. El sau ea poate avea reputatia de a fi prietenul dramatic din grupul sau. Refugiul ei sau al lui se invarte in jurul procesului de spalare si clatire si poti paria ca aceasta persoana tanjeste sa nu fie deranjata in timp ce gandeste in dus.

Citeste mai mult pe feminis.ro.